Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Συνελλήφθησαν 35, αναζητούνται 29 για παράνομο κύλκώμα στοιχηματισμού!!

podosfairostimena3010
Σε συλλήψεις 35 ατόμων προχώρησαν οι αρχές με την κατηγορία του παράνομου στοιχηματισμού στην περιοχή της Χαλκιδικής, ενώ εκκρεμούν ακόμα 29 εντάλματα σύλληψης!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού που έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια τις ελληνικές αρχές με τεράστια κέρδη που ξεπερνούν μηνιαίως τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα, φέρονται να εμπλέκονται και εταιρείες διαδικτυακού στοιχηματισμού που έχουν λάβει προσωρινή άδεια από το κράτος.
Η έρευνα έγινε από πολυάριθμη ομάδα αστυνομικών που «έστησαν» μηχανισμό παρακολούθησης των εμπλεκομένων και τα ευρήματά τους οδήγησαν στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από τον Εισαγγελέα Χαλκιδικής.
Ήδη έχουν συλληφθεί 35 άτομα και εκκρεμούν 29 συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ως εμπλεκόμενοι έχουν συλληφθεί ή αναζητούνται ιδιοκτήτες internet καφέ σε Αθήνα, Πειραιά, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ζάκυνθο, Δράμα, Καβάλα, Πάρο, Χανιά, Τρίκαλα και άλλες πόλεις.
Μεταξύ αυτών και οι ιδιοκτήτες δύο εταιρειών διαδικτυακού τζόγου- η μία περιλαμβάνεται στη λίστα με τις 24 προσωρινά νόμιμες.
Αυτήν την ώρα οι συλληφθέντες μεταφέρονται στην Ασφάλεια Πολυγύρου και αύριο θα μεταφερθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.
Αντιμετωπίζουν την κατηγορία σύστασης μεγάλου κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: