Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ουζουνίδης: «Το σημαντικό είναι η Σούπερ Λίγκα»


Σχετικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Πλατανιά παρά τον αποκλεισμό απέναντι στον Απόλλων παρουσιάστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τονίζοντας πως προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα.

Ουζουνίδης: «Το σημαντικό είναι η Σούπερ Λίγκα»
Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την εικόνα του Πλατανιά, παρά τον αποκλεισμό από τον Απόλλων. Ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στα πολλά νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση τονίζοντας μεταξύ άλλων πως προτεραιότητα για την ομάδα του αποτελούν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την πρόκριση. Εμείς ήρθαμε εδώ να παίξουμε ελεύθερα και κάναμε πολλές αλλαγές και οι δυο ομάδες σε σχέση με τα παιχνίδια της Κυριακής. Κανείς δε θέλει να αποκλειστεί απ' το Κύπελλο, αλλά κάναμε μια καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες.

Κάναμε ένα λάθος με το που ξεκίνησε το δεύτερο και δεχτήκαμε το γκολ. Είχαμε σκεφτεί να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά γιατί δεν έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ. Το πιο σημαντικό για μας είναι η Σούπερ Λιγκ, το κύπελλο είναι για ομάδα με μεγάλα ρόστερ, όπως έχει δείξει η ιστορία. Αν έχεις ρόστερ, τότε μπορείς να προχωρήσεις.

Εμείς δεν είμαστε ομάδα με τέτοιο ρόστερ. Εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμών και φοβόμασταν να μην έχουμε κι άλλο τραυματισμό, κάτι που ευτυχώς δεν έγινε. Κάποια παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν και κάποια άλλα ότι θέλουν ακόμα δουλειά. Τώρα πρέπει να πάρουμε κάποιους βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι για να αναπνεύσουμε βαθμολογικά στο πρωτάθλημα».


Για το αν τα παράτησε ο Πλατανιάς, μετά το 1-0: «Δεν τα παρατήσαμε. Έγιναν κάποιες αλλαγές για να παίξουν κάποια παιδιά και να ξεκουραστούν κάποιοι άλλοι. Αρκετά εξ' αυτών δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό και όταν έχεις ευκαιρίες και στην πρώτη φάση δεχεσαι γκολ, αυτό σε επηρεάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: