Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Παντελής: «Το είδαμε σαν αγγαρεία»

Καθόλου ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξε ο Πανιώνιος, παρά την πρόκριση, απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς δεν έμεινε ο Νίκος Παντελής.

Παντελής: «Το είδαμε σαν αγγαρεία»
Απογοητευμένος από την εμφάνιση του Πανιώνιου στην αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς εμφανίστηκε ο Νίκος Παντελής. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα, τόνισε πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά:

«Το μόνο που κρατάμε από τον αγώνα είναι η πρόκριση. Ήρθαμε με το 3-1 και είπα στους παίκτες μου ότι τέτοια σκορ είναι πονηρά, γιατί η ομάδα που προέρχεται από τη δεύτερη κατηγορία δεν έχει να χάσει τίποτα και θα τα δώσει όλα. Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί και αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει, αυτός είναι ο Απόλλων.

Κράτησα πέντε παίκτες στην Αθήνα για να τους ξεκουράσω για τα επόμενα παιχνίδια, αλλά με κανα-δυο εξαιρέσεις δεν έμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά που μπήκαν. Ίσως οι παίκτες μου είδαν το παιχνίδι σαν αγγαρεία. Κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι με την Καλλονή και ελπίζω να μην δείξουμε και πάλι αυτό το πρόσωπο. Εύχομαι τα καλύτερα στον Απόλλωνα και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, όπου αξίζει να αγωνίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: