Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Αναστασίου: «Μπορούμε να στηριχτούμε πάνω τους»


Ικανοποιημένος από την απόδοση των «αναπληρωματικών» που χρησιμοποίησε απέναντι στον Εργοτέλη και φυσικά από την πρόκριση δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Μπορούμε να στηριχτούμε πάνω τους»
Πολλούς λόγους να χαμογελά είχε μετά το ματς με τον Εργοτέλη ο Γιάννης Αναστασίου. Όχι μόνο επειδή ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση με δύο νίκες, αλλά κι επειδή όσοι παίκτες από τους λεγόμενους «αναπληρωματικούς» χρησιμοποίησε έδειξαν να αρπάζουν την ευκαιρία.

«Το παιχνίδι εξελίχτηκε όπως το περιμέναμε. Κάναμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς του πρωταθλήματος. Τα παιδιά έδειξαν τρομερή αυτοσυγκέντρωση. Συνολικά είχαμε καλύτερη εικόνα και στα δύο παιχνίδια και αξίζαμε την πρόκριση. Ήμασταν καλύτεροι και κοιτάμε τη συνέχεια», ανέφερε.

«Γνωρίζαμε πως παίζαμε με μια καλή ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη που δύσκολα μπορείς να κερδίσεις. Κάναμε έξι αλλαγές για να διατηρήσουμε την ομάδα φρέσκια. Δείξανε τα παιδιά ότι μπορούμε να στηριχθούμε πάνω τους. Ο δρόμος είναι μακρύς και θα τους χρειαστούμε όλους», πρόσθεσε.

Όσο για την εικόνα του ματς, είπε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τον Εργοτέλη να πατάει καλύτερα. Στην επανάληψη ξέραμε πως όσο δεν μπαίνει γκολ ο Εργοτέλης θα άφηνε χώρους. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και στην πρώτη μας φάση ευτυχήσαμε να βάλουμε γκολ και διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι στην συνέχεια. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με το Μπεργκ και θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα. Κρατήσαμε την συγκέντρωση μας μέχρι το τελευταίο λεπτό και συγχαρητήρια στα παιδιά».

Τέλος, για την προετοιμασία για το ντέρμπι, είπε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο και κοιτάμε τώρα αυτό. Έχουμε κάποια πλάνα. Να επιστρέψουμε στην Αθήνα και θα δούμε το ματς του Σαββάτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: