Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μάντζιος: «Καταφέραμε να αποκλειστούμε»

Έξαλλος με τον αποκλεισμό του Πανθρακικού από τη Νίκη Βόλου εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης.

Μάντζιος: «Καταφέραμε να αποκλειστούμε»
Καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που ο Πανθρακικός έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έμεινε ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής έκανε λόγο περί ... κατορθώματος αναφερόμενος στον αποκλεισμό στα πέναλτι απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:


«Συγχαρητήρια στη Νίκη. Σήμερα καταφέραμε και αποκλειστήκαμε. Είχαμε ένα ημίχρονο με δύο γκολ, με καλή μπάλα και είχαμε την ευκαιρία για τρίτο τέρμα. Γι’ αυτό λέω ότι πρόκειται περί κατορθώματος. Άσχετα αν δεν είναι πρώτος στόχος το κύπελλο, θέλαμε να προχωρήσουμε. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Δεν έχουμε το περιθώριο να μείνουμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα. Ήδη είπα στους παίκτες ότι πρέπει να σκεφτούμε το ματς με την Τρίπολη, που είναι σημαντικό. Εύχομαι στη Νίκη να εκπληρώσει τους στόχους της.

Το πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν εφησυχάσαμε στο δεύτερο, το τόνισα στους παίκτες ότι δεν τελείωσε τίποτα. Περισσότερο ήταν η κούραση κάποιων ποδοσφαιριστών. Επίσης έφταιγε και ο βαθμός ετοιμότητας κάποιων παιδιών που μπήκαν ως αλλαγή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, χάσαμε στα πέναλτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: