Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Άρχοντας» στο... κάστρο του! (video)

Ο Παναιτωλικός ζευγάρωσε τις νίκες του απέναντι στην Κέρκυρα (1-0) και πέρασε σαν... κύριος στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όντας αήττητος φέτος στο «σπίτι» του.

«Άρχοντας» στο... κάστρο του (video)
Είχε που είχε το πλεονέκτημα, δεν... ξέρει τι σημαίνει ήττα στο γήπεδο του και λογικά πέρασε άνετα στην επόμενη φάση!

Ο Παναιτωλικός επικράτησε και στο Αγρίνιο της Κέρκυρας με 1-0, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μπελλόν στο 88' και ζευγάρωσε τις επιτυχίες του απέναντι στους νησιώτες, αφού και στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ.

Έτσι, τα «καναρίνια» προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία σε όλες τις διοργάνωσης. Μάλιστα, πέραν της πρόκρισης, στο Αγρίνιο θα μπορούν να υπερυφανεύονται και για το... κάστρο τους, διότι έμειναν αήττητοι στο «σπίτι» τους για έκτο σερί φετινό παιχνίδι (πρωτάθλημα και κύπελλο), εκ των οποίων δύο ισοπαλίες με Εργοτέλη και Ολυμπιακό.




Παναιτωλικός (Χάβος): Τακίδης, Μπακάκης, Καλί, Μπικέ, Γκόλιας, Μουμίν, Καλογέρης (46' Καμαρά), Θεοδωρίδης, Μπελόν, Πασάς (46΄Κουτσοσπύρος), Ιωάννου (67' Σφακιανάκης).

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Παρασκευαϊδης, Ραπτάκης, Αρμένης, Καραγιαννίδης (66' Ζορμπάς), Ελληνίδης, Σουάνης (66' Γυφτοκώστας), Καραδέμητρος, Κουλούρης, Μπαλντοβαλίεφ (75' Γεωργακόπουλος).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: