Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μίτσελ: «Πάμε για τη νίκη στη Λεωφόρο»

Ο Μίτσελ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τις ρεζέρβες του Ολυμπιακού στο 5-3 επί του Φωκικού για το Κύπελλο κι έδωσε σύνθημα νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μίτσελ: «Πάμε για τη νίκη στη Λεωφόρο»
Ο Μίτσελ δεν στάθηκε πολύ στο ματς με τον Φωκικό, όπου η ομάδα του πήρε την πρόκριση μετά τη νίκη με 5-3 σε συνδυασμό με το 5-1 του «Καραϊσκάκη».

«Η πρόκριση ήταν σχεδόν τελειωμένη. Ξέροντας πως έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά, είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε πολλά νέα παιδιά και παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Αμέσως άρχισε να σκέφτεται το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. «Θέλουμε να κερδίσουμε. Πιστεύουμε πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πώς είναι να επισκέπτεσαι την έδρα του Παναθηναϊκού. Ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε.

Τέλος, με αφορμή τα… κλαρίνα που ακούγονταν από τα μεγάφωνα στη λήξη του αγώνα στην Άμφισσα, ρωτήθηκε αν του αρέσει η παραδοσιακή ελληνική μουσική, απάντησε χαμογελώντας: «Μου αρέσουν όλα τα είδη της μουσικής, όμως δεν τραγουδάω καθόλου καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: