Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Ξαναγίνεται αξιόπιστη η ΚΑΕ Άρης»

10545_main-610x350
Ο δικηγόρος του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για όλες τις δικαστικές εξελίξεις στον σύλλογο.
Αναλυτικά είπε:
Για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει η κλήρωση με τον Πανιώνιο την απόφαση του δικαστηρίου:
“Βοηθάει ελαφρά στην εκδίκαση η συμμετοχή μας στον ημιτελικό αλλά θα βοηθήσει πολύ παραπάνω μια συμμετοχή στον τελικό”.
Για την προσπάθεια που γίνεται να κλείσουν όσο το δυνατό περισσότερες συμφωνίες:
“Επιθυμούμε αν είναι δυνατόν να συμφωνήσουν όλοι για να έχουμε μια κοινή συναπόφαση για να πάμε στο άρθρο 99. Περιμένουμε να υλοποιηθούν όλες οι συμφωνίες. Αδιαμφισβήτητα ο Άρης οφείλει κάποια χρήματα. Τα οικονομικά είναι πολύ άσχημα για αυτό πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να λάβουν οι άνθρωποι όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα ενώ παράλληλα ο Άρης να επιβιώσει. Πρέπει ο Άρης να γίνει σχετικά ανταγωνιστικός και μέσα από τα έσοδα αφενός να βοηθάει την ομάδα και αφετέρου να ξοφλήσει τα παλιά χρέη του. Επιπλέον, να αναφερθεί πως  έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση και συμφωνία με το δημόσιο και το ΙΚΑ”.
Για την συμφωνία με τον κύριο Πετράτο:
“Μιλάμε με ανοιχτά χαρτιά και όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά της ΚΑΕ. Ο κύριος Πετράτος κάνει τη δουλειά του και εξυπηρετεί το συμφέρον των πελατών του. Υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας και πολλοί έχουν διαπιστώσει την προσπάθεια που γίνεται και συμφωνούν. Η προσπάθεια γίνεται και η ΚΑΕ αποκτάει ξανά αξιοπιστία”.
Για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών:
“Ήδη έχουμε πετύχει μερικές συμφωνίες στις οποίες εμπλέκεται και η ΦΙΜΠΑ. Πέρσι φτάσαμε κοντά σε κάποιες συμφωνίες. Ελπίζουμε πως θα πετύχουμε την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών άμα μπούμε στο άρθρο 99. Δε θέλουμε να σύρουμε κάποιους σε συμφωνίες μέσω του δικαστηρίου. Πάμε βήμα-βήμα και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά”.
Για τα “όπλα” του Άρη:
“Σημαντικό όπλο είναι η στήριξη του κόσμου και η συσπείρωση που υπάρχει αλλά η σταθερή παρουσία του Νίκου Γκάλη ο οποίος είναι πολύ σοβαρός και υπεύθυνος και βοηθάει την ομάδα. Επίσης η θετική εικόνα που παρουσιάζει το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Υπάρχει ο στόχος του κυπέλλου που είναι ορατός και γενικά βλέπουμε πως ο Άρης είναι μέσα σε όλους τους στόχους”.
Για το τι πιστεύει πως θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου:
“Υπάρχει αισιοδοξία αλλά από εκεί και πέρα είναι μια δικαστική απόφαση που εκκρεμεί”.
Για την εκδίκαση της υπόθεσης για την ΠΑΕ:
“Η υπόθεση εκδικάστηκε και θεωρώ πως πήγε αρκετά καλά. Υπάρχει η δυνατότητα να συμπληρωθούν μέχρι αύριο κάποια έγγραφα. Έχει γίνει ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Υπάρχει αισιοδοξία αλλά από εκεί και πέρα περιμένουμε την απόφαση. Τα δύσκολα έρχονται στη συνέχεια”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: