Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Οι «πελάτες» και το βατόμουρο...!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο (δεύτερη συνεχόμενη, τρίτη στη σεζόν επί Εργοτέλη), την καλή αμυντική λειτουργία και το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός ήταν τελικά όσο σοβαρός έπρεπε για να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Κέρδισε για τρίτη  φορά φέτος τον Εργοτέλη και για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα στην έδρα του που ήταν αήττητος. Πελατειακή σχέση ....Οι «πράσινοι» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα με εξαίρεση κάποια σουτ του Πελέ και πήραν την πρόκριση πιο εύκολα απ'ότι περίμεναν. Οι Κρητικοί έκαναν τα πάντα για την πρόκριση, αλλά φάνηκαν πολύ λίγοι μπροστά στον σοβαρό Παναθηναικό, που αυτή την φορά απέφυγε τα αμυντικά λάθη, διατήρησε το μηδέν και απόντος του Φιγκερόα ήταν σειρά του Μπέργκ να σκοράρει και να «καθαρίσει » την πρόκριση. Σε αυτή την καλή αμυντική εικόνα της ομάδας έχουν συμβάλλει οι Κουτρουμπής, Ρισβάνης(έκανε και δύο εξαιρετικές πάσες για γκολ), αλλά και ο Μέντες. Επιθετικά δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα ο Παναθηναϊκός. Ο Μπέργκ σκόραρε με κεφαλιά στο 48 (έχει βουτήξει ο Σαρρής και ζητάει φάουλ, που δεν υπάρχει) και έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε μία πρόκριση, πολύ πιο εύκολα από ότι περίμεναν πολλοί , -ίσως και εγώ ο ίδιος- ειδικά για την ρεβάνς στο Ηράκλειο. Μου άρεσε που η ομάδα ήταν σοβαρή, πειθαρχημένη και πήρε άνετα μία νίκη-πρόκριση και πάει με ηθικό στο ντέρμπι. Ο Αναστασίου ξεκούρασε και Σίλντεφελντ και Φιγκερόα, που τους ετοιμάζει για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Ρομάνο -με το ματς να έχει κριθεί- πήγε να «καθαρίσει» στις καθυστερήσεις τον Μπέργκ με ένα δολοφονικό χτύπημα από πίσω αλλά δυστυχώς για αυτόν και την ομάδα του δεν τα κατάφερε και ο Σουηδός θα παίξει στο ντέρμπι. Η ομάδα πάει στο ματς αυτό με καλή ψυχολογία, αλλά θα χρειαστούν όλοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και ο κόσμος να μην απαντήσει στις προκλήσεις των φιλοξενούμενων.
ΥΓ: Για τις νέες δηλώσεις του Μώραλη δεν εκπλήσσομαι. Γνωστός ο ρόλος του, έχω καταθέσει την άποψή μου καιρό τώρα . Κρύβεται πίσω από τον σοβαρό μανδύα που προβάλει και κάνει με προκλητικό τρόπο -μαζί με τις ομάδες των δανεικών -όλα τα χατήρια του αφεντικού του.
ΥΓ2: Με αφορμή τις καταγγελίες του Ολυμπιακού και του μετρ σοβαρότητας Σάββα Θεοδωρίδη για τα τοξικά αέρια στα αποδυτήρια στην Λεωφόρο μαθαίνω ότι στον Παναθηναϊκό συμμορφώθηκαν το τελευταίο διήμερο και έχουν αγοράσει πολλά αρωματικά σπρέι σε διάφορες γεύσεις και περιμένουν απάντηση από τον Ολυμπιακό τι άρωμα θέλουν στα αποδυτήρια . Φράουλα, κεράσι, η βατόμουρο;

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: