Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Πάλι καλά που δεν «αυτοκτόνησε»...!!

Το γκολ της Καλλιθέας στο 90’ (1-1) άναψε μια μίνι «φωτιά» στα τελευταία λεπτά, αλλά ο ΟΦΗ έχοντας ως προίκα τη νίκη του πρώτου ματς, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Πάλι καλά που δεν «αυτοκτόνησε»...
Παρά την πρόκριση στους «16», ο ΟΦΗ δεν έδειξε να συνέρχεται ούτε στο Κύπελλο. Οι Κρητικοί έχοντας το αβαντάζ του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι, έμειναν στο 1-1 με την Καλλιθέα στο «Γεντί Κουλέ» και πέρασαν στην επόμενη φάση, παρά την «φωτιά» που έβαλε ο αθηναϊκός σύλλογος στα τελευταία λεπτά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και μόλις στο 8’ πήραν προβάδισμα με τον Παπάζογλου που έδιωξε το άγχος. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι παίκτες του Σα Πίντο είχαν κάποιες ακόμα ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά τους. Στην εκπνοή μάλιστα των πρώτων 45 λεπτών, οι παίκτες του Βαζέχα πέτυχαν γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ σε μια πολύ δύσκολη φάση.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του ΟΦΗ ήταν πολύ χειρότερη, με τον κόσμο στις εξέδρες σε αρκετές περιπτώσεις να αντιδρά. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 90’ ο Φαγιέ ισοφάρισε με μακρινό σουτ για τους φιλοξενούμενους, δίνοντας... χιτσκοκκικό φινάλε στον αγώνα. Εντούτοις, οι Κρητικοί δεν έπαθαν κάποιο «κάζο» της τελευταίας στιγμής και πήραν το εισιτήριο για τους «16».

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Παπάζογλου (66' Μακουκούλα), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (46' Κουτσιανικούλης), Ζβασίγια, Φραγκουλάκης (87' Νιμανί), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

Καλλιθέα (Βαζέχα): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Παγώνης, Θεολόγου, Πίκολο, Καλαμιώτης, Φαγιέ, Σταύρου, Κατσικογιάννης, Γκαλάν, Τόρες (63' Χαϊκάλης)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: