Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Γίνεται ιδιοκτήτης-ιδρυτής ομάδας ο Μπέκαμ!!

Γίνεται ιδιοκτήτης-ιδρυτής ομάδας ο Μπέκαμ!Την απόφαση να αναλάβει την σύσταση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας η οποία θα λάβει μέρος στο αμερικανικό πρωτάθλημα MLS έκανε γνωστή ο Ντέβιντ Μπέκαμ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου ο Μπέκαμ, μάλιστα , έχει καταλήξει και στην πολιτεία η που θα έχει ως έδρα η ομάδα του, και η οποία θα είναι το Μαϊάμι.

Πρόκειται για μια επιλογή η οποία λήφθηκε μετά από μεγάλη σκέψη, απορρίπτοντας άλλες πολιτείες, όπως το Ορλάντο, το Μόντρεαλ και το Σαν Ντιέγκο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να έχει προχωρήσει το ζήτημα, να έχει καταθέσει το σχετικό αίτημα του στην διοργανώτρια Αρχή του MLS και να περιμένει την έγκρισή του έτσι ώστε να προχωρήσει το σχετικό πρότζεκτ.

Η απόφασή του αυτή, φέρεται να του κοστίζει περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία όμως θα συμβάλουν και άλλοι επιχειρηματίες.

Σκοπός του είναι η ομάδα να είναι έτοιμη μέσα σε περίπου δύο χρόνια έτσι ώστε να πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα του MLS, με τις αλλαγές που σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι. Μια από αυτές είναι η αύξηση των ομάδων από 19 σε 24. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: