Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Και τώρα Λεωφόρος!!

Τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο μπορεί να καταστρώνει ο Μίτσελ, ο οποίος όμως φέρεται να έχει καταλήξει στους παίκτες που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει.

Και τώρα Λεωφόρος!
Στο… ρελαντί ο Ολυμπιακός επικράτησε (και εκτός έδρας) του Φωκικού και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον το ενδιαφέρον των Πειραιωτών στρέφεται στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στα αποτελέσματα που έχει εντός έδρας η ομάδα.

Εκτός από τους οπαδούς των νταμπλούχων Ελλάδας που… απαίτησαν τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, ο Μίτσελ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως «και εμείς αυτό απαιτούμε. Όταν ήμουν νέος θυμάμαι ότι πάντα ήθελα να κερδίζω τα πάντα. Πάντα θυμάμαι ότι ήθελα να κερδίζω και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα σε ποια ομάδα βρίσκομαι. Αυτό θέλω και για το Σάββατο. Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο ματς».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως προφύλαξε κάποιους παίκτες που είχαν κάποιες ενοχλήσεις, όμως η αλήθεια είναι πως ήθελε να τους ξεκουράσει για να είναι πανέτοιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Με τις αλλαγές που έκανε στην Άμφισσα ο 50χρονος προπονητής «φωτογράφισε» την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στη Λεωφόρο, αν και τις επόμενες μέρες θα φανεί η ετοιμότητα των Ντομίνγκες, Μπονγκ και Μασάντο εν όψει και των αγώνων με την Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν ότι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, με τους Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας στην άμυνα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης με τον Μανιάτη.

Την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κάμπελ, Σαβιόλα και Μήτρογλου μαζί με έναν εκ των Φουστέρ ή Βάις. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Παπάζογλου δεν είναι δηλωμένος στην UEFA, οπότε είναι πιθανό να πάρει «ανάσες» εν όψει Μπενφίκα ο Σαλίνο.

Εν τω μεταξύ, από το χθεσινό ματς αποχώρησε ο Ολαϊτάν με ενοχλήσεις στον οπόσθιο μηριαίο και υπάρχουν φόβοι για τράβηγμα ή (ακόμη χειρότερα) στα όρια της θλάσης. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα, όπως και των υπόλοιπων τραυματιών, Ντομίνγκες, Μπονγκ και Μασάντο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: