Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τζαναβάρας: «Το καλύτερο δώρο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της Νίκης Βόλου απέναντι στον Πανθρακικό, που συνδυάστηκε και με τα γενέθλιά του, παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Τζαναβάρας: «Το καλύτερο δώρο»
Χαρούμενος από την πρόκριση της Νίκης Βόλου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως η επιτυχία της ομάδας του ήταν το καλύτερο δώρο για τον ίδιου, ο οποίος είχε γενέθλια, ενώ χαρακτήρισε ψευδή τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά:

«Οι παίκτες μού έκαναν το καλύτερο δώρο. Είχαμε πει ότι δεν πρέπει να επηρεαστούμε, σε περίπτωση που δεχθούμε γκολ. Δεν μπορώ να καταλάβω τις μεταπτώσεις που έχουμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να έχουμε συγκέντρωση και υπομονή. Βοήθησαν και οι δυο αλλαγές, που μας έδωσαν τρεξίματα και φρεσκάδα. Τον τελευταίο καιρό έχουμε ατυχία με τραυματισμούς και σήμερα έφυγαν οι Ακασού και Ισαάκ. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή. Αξίζουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που έθεταν θέμα παραμονής του, υπογράμμισε: «Τα πληροφορήθηκα στο λεωφορείο και απορώ πώς βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε μερικά πράγματα. Είναι άλλων θέμα, δεν θέλω να σχολιάσω. Παραμένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Να ευχαριστήσω αυτούς τους λίγους φιλάθλους, που ήταν κοντά και στήριξαν την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: