Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Πετράκης: «Έχουμε αίσθηση αδικίας από τα ματς με ΠΑΟ»


Αδικημένη θεωρεί την ομάδα του από τις τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς από τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: «Έχουμε αίσθηση αδικίας από τα ματς με ΠΑΟ»
Ο Εργοτέλης δεν έχει χάσει από καμία ομάδα φέτος, πλην του Παναθηναϊκού που τον κέρδισε τρεις φορές, με τελευταία το 1-0 στο Παγκρήτιο για τους «32» του Κυπέλλου, αποκλείοντάς τον από τη συνέχεια του θεσμού. Ο Γιάννης Πετράκης θεωρεί πως η ομάδα του αδικείται από τα τρία αποτελέσματα απέναντι στους «πράσινους».

«Δυστυχώς δεν πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Η αποτίμηση με τον Παναθηναϊκό στα τρία παιχνίδια μας αφήνει στεναχώρια και πικρία και μας αφήνει την αίσθηση της αδικίας», τόνισε ο προπονητής του Εργοτέλη.

«Ειδικά και στο παιχνίδι το σημερινό αλλά και σε αυτό στην Λεωφόρου ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν γνωρίζω αν υπήρχε παράβαση. Μετά υπήρχε η πίεση και το άγχος. Προσπαθήσαμε σε αυτές τις συνθήκες με ορθολογικό ποδόσφαιρο να φθάσουμε σε ευκαιρίες. Το κάναμε και είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ. Στο τέλος παίξαμε με πολύ ρίσκο, με επτά επιθετικογενείς παίκτες και εκεί ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες. Την τύχη που είχαμε στα οκτώ πρώτα παιχνίδια δεν την έχουμε στα τελευταία . Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο κι αυτό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κάναμε ευκαιρίες και αυτό είναι παρακαταθήκη για την συνέχεια», ανέφερε.

Ερωτηθείς για τη διαιτησία, απάντησε: «Δεν θέλω να κάνω σχόλια για την διαιτησία. Πιστεύω πως εύλογα δημιουργήθηκαν νεύρα στους παίκτες μου αν και δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Νομίζω πως έγιναν φάσεις ανάποδες. Ήταν κάποιες φάσεις που ο Παναθηναϊκός από αυτές έγινε επικίνδυνος. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι ευχαριστημένος από όσους αγωνίστηκαν. Έχουμε πολύ γρήγορα ένα νέο παιχνίδι. Η ομάδα έχει δυνατότητες και το έχουμε δείξει αυτό. Από εκεί και πέρα όλα τα αποτελέσματα είναι στο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: