Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε μπροστά»


Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο Eurocup όμως δεν το βάζει κάτω, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Σούλης Μαρκόπουλος η ομάδα σκύβει το κεφάλι και προχωρά.

«Σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε μπροστά»
Η ήττα του ΠΑΟΚ από την Άνκαρα, η πρώτη του φέτος στο Eurocup, ήταν απρόσμενη καθώς βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 23 πόντους. Ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού εντόπισε το πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι αντίπαλοι ενώ έδωσε σύνθημα… ανασύνταξης.

«Συγχαρητήρια στην Άνκαρα που πίστεψε στη νίκη. Της δώσαμε το δικαίωμα και κέρδισε. Είναι μια νέα ομάδα η δική μας, το είχα πει. Θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα και θέλει χρόνο. Η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν δικαιολογεί τον τρόπο που χάσαμε. Μας πήραν πολλά επιθετικά ριμπάουντ από τα οποία ήρθαν καλάθια. Σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας γιατί ο χρόνος μας πιέζει», ήταν τα λόγια του τεχνικού του "Δικεφάλου του Βορρά".

Από την πλευρά των παικτών, ο Λεωνίδας Κασελάκης, είπε: «Είναι δύσκολο βράδυ για εμάς. Για έναν αδικαιολόγητο λόγο δεν ήμασταν αποφασιστικοί επιθετικά και αμυντικά. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν, εμείς οι παίκτες καθαρά έχουμε την ευθύνη. Πρέπει να παίζουμε 40 λεπτά με αποφασιστικότητα και αυτό δεν το κάναμε σήμερα. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: