Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ντιέγκο Κόστα: «Η Ισπανία μού έδωσε τα πάντα»

Υπόχρεος στην Ισπανία για τα όσα του έχει προσφέρει νιώθει ο Ντιέγκο Κόστα και γι’ αυτό επέλεξε να αγωνιστεί με αυτή αντί με την εθνική Βραζιλίας.

Ντιέγκο Κόστα: «Η Ισπανία μού έδωσε τα πάντα»
Το λόγο που επέλεξε να αγωνιστεί με το εθνόσημο της Ισπανίας αντί αυτό της γενέτειράς του, Βραζιλίας, εξήγησε ο Ντιέγκο Κόστα. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, που μετά από μήνες διαμάχης μεταξύ των δύο ομοσπονδιών εξέφρασε την προτίμησή του, δήλωσε πως νιώθει υπόχρεος απέναντι στη χώρα όπου έγινε… όνομα.

«Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει και να σεβαστεί την απόφασή μου, γιατί ήταν δύσκολη. Ήταν δύσκολο να επιλέξω μεταξύ της χώρας που γεννήθηκε κι εκείνης που μου πρόσφερε τα πάντα. Εξέτασα όλες τις παραμέτρους κι αποφάσισα πως θα ήταν καλύτερο να παίξω για την Ισπανία, γιατί εδώ κατάφερα τα πάντα. Όσα έχω στη ζωή μου, μου τα έχει δώσει αυτή η χώρα. Έχω μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης με την Ισπανία. Νιώθω την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Δεν έχω κάτι εναντίον της Βραζιλίας. Έχω οικογένεια στη Βραζιλία κι εκεί γεννήθηκα. Ελπίζω ο Θεός να με αξιώσει να ζήσω ξανά εκεί στο μέλλον», δήλωσε ο Ντιέγκο Κόστα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: