Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Μας αντιμετώπισαν σαν βάρβαρους»

paokfans
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο εκπρόσωπος του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ στη  Καρδίτσα, Βαλάντης Μπαμπάνας, για τη απαγόρευση των οπαδών του ΠΑΟΚ να εισέλθουν στο γήπεδο της Καρδίτσας από τις αρχές. Παράλληλα αποκάλυψε πως κλείνουν τον σύνδεσμο φιλάθλων ΠΑΟΚ στη Καρδίτσα μετά από εντολή.
Αναλυτικά είπε:
“Εμείς τη Παρασκευή ζητήσαμε από τη διοίκηση της Αναγέννησης να μας δώσουν 250 εισιτήρια και μας είπαν πως δεν υπάρχει κανέναν απολύτως πρόβλημα και πως θα μας δώσουν τα εισιτήρια τη Δευτέρα το πρωί. Τα γραφεία τη Δευτέρα ήταν κλειστά και μετά από πολύ ψάξιμο βρήκαμε κάποιους ανθρώπους που μας είπαν πως δεν υπήρχε πρόβλημα και μας ζήτησαν απλά να εγγυηθούμε πως όλα θα είναι ήρεμα. Εννοείται πως το εγγυηθήκαμε και αποδείχτηκε από το γεγονός ότι τα αδέρφια μας που ήρθαν από όλη την Ελλάδα σεβάστηκαν την πόλη και δίδαξαν ΠΑΟΚ. Με τον κόσμο εδώ της Καρδίστας, ήμασταν όλοι μαζί και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Την ημέρα του αγώνα προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την διοίκηση της Αναγέννησης αλλά  όλοι είχαν εξαφανιστεί.Είχαμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παραλάβει ένα παιδί με ειδικές ικανότητες τη φανέλα του Πάμπλο Γκαρσία και η αστυνομία  του ζητούσε ταυτότητα και δεν το άφηνε να μπει στο γήπεδο. Δεν είναι άξια αυτή η διοίκηση να είναι στην ηγεσία της ιστορικής Αναγγένησης Καρδίτσας. Δεν ήταν φιλοξενία αυτό. Όλα προήλθαν από την ανικανότητα της διοίκησης της Αναγέννησης και της αστυνομίας. Αντιμετωπιστήκαμε λες και θα ερχόταν οι βάρβαροι.
Δεν μας αφήνανε να μπούμε. Έκανα ότι μπορούσαν για να μας αφήσουν απο έξω ζητώντας μας να αφαιρέσουμε τα διακριτικά και να μπούμε ουσιαστικά ημίγυμνοι. Καταφέραμε να προμηθευτούμε εισιτήρια από οπαδούς της Καρδίτσας. Δε καταφέραμε να μπούμε όλοι μέσα στις κερκίδες, έμειναν περίπου εκατό άτομα απο έξω. Από το πέταλο των φιλοξενουμένων δε κατάφερε να μπει κανείς. Μπήκαμε από την κερκίδα των φίλων της Καρδίτσας. Ήταν μια γιορτή και δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτό”.
Στη συνέχεια αιφνιδιασμένος τόνισε:
“Μόλις τώρα μας ήρθε εντολή να κλείσει ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στη Καρδίτσα. Δεν ξέρω γιατί, πρέπει να ενημερωθώ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: