Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μέντες: «Ενωμένοι για τη νίκη»


Ικανοποιημένος από την πρόκριση απέναντι στον Εργοτέλη και έτοιμος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μέντες.

Μέντες: «Ενωμένοι για τη νίκη»
Χαρούμενος για την πρόκριση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Εργοτέλη δήλωσε ο Μέντες μετά το τέλος της αναμέτρησης. Παράλληλα, ο μέσος των «πράσινων» τόνισε πως με όπλο την ενότητα το «Τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ενώ έδειξε απόλυτα ενημερωμένος σχετικά με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ελληνικά ντέρμπι.

Αναλυτικά:
«Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή να πάρουμε την πρόκριση. Με μια δεύτερη νίκη μέσα σε λίγες ημέρες επί του Εργοτέλη που είναι μια καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά δεν απειληθήκαμε σοβαρά. Στο δεύτερο το γρήγορο γκολ μας βοήθησε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είμαι 31 ετών έχω παίξει πάνω από 400 παιχνίδια στην καριέρα μου, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε τόσο σημαντικό ματς. Έχω ακούσει πολλά, έχω δει και σε κάποια βίντεο την ατμόσφαιρα που δημιουργείται και το πάθος που υπάρχει. Πάμε να παίξουμε σαν ομάδα, να είμαστε ενωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Όπως έχω ξαναπεί δεν το έχω ξαναζήσει αυτό που συμβαίνει αυτό με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Παίζουμε στο σπίτι μας, τους χρειαζόμαστε, είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ στην προσπάθεια μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: