Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Το όραμα… ξεκινά!!

Αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση της «Δικέφαλος 1924» η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 30 εκατ. ευρώ. Πρόεδρος ο Κώστας Γενεράκης, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το όραμα… ξεκινά
Ένα ακόμη βήμα για την υλοποίηση του ονείρου της κατασκευής του δικού της γηπέδου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγινε το απόγευμα της τετάρτης. Στα γραφεία της «Aegean» έγινε η πρώτη γενική συνέλευση της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», της εταιρείας που συστάθηκε για να προχωρήσει στην ανέγερση του γηπέδου.

Όλοι οι μέτοχοι ήταν παρόντες και ψηφίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 30 εκατ. ευρώ. Παράλληλα έγιναν εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ, με πρόεδρο τον Κώστα Γενεράκη (πρόεδρος της ΠΑΕ δύο φορές στη δεκαετία του 1990) και αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Στο ΔΣ εξελέγησαν επίσης οι Πέτρος Παππάς, Γιώργος Δαλακούρας, Παναγιώτης Ζαχόπουλος, Διονύσης Γιαννακόπουλος και Παρασκευάς Κοσμίδης.

Χρήματα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα βάλουν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Πόλυς Χατζηϊωάννου, Πέτρος Παππάς, Γιώργος Δαλακούρας, Μάκης Αγγελόπουλος, Βασίλης Σαραντίτης, Γκίκας Γκούμας, Δημήτρης Στεφάνου, Μιχάλης Σάλλας και άλλοι οικονομικά ισχυροί φίλοι της ΑΕΚ. Επίσης ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις διαρκείας θα μπει στον «κουμπαρά», όπως επίσης οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να αποκτούν μετοχή για το γήπεδο με τιμή 10 ευρώ. Το κόστος της ανέγερσης του γηπέδου, που υπολογίζεται στα 65-70 εκατ. ευρώ, θα καλυφθεί επίσης από τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και από την ονοματοδοσία του γηπέδου, δίχως να χρειάζεται να ληφθεί δάνειο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: