Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Κοντά σε Παναθηναϊκό ο Ντιαρά»


Πρόταση για εξάμηνο συμβόλαιο στον Μαχαμαντού Ντιαρά φέρεται να έχει κάνει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το «Skysports», το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Φούλαμ.

«Κοντά σε Παναθηναϊκό ο Ντιαρά»
Ένα όνομα που είχε απασχολήσει πολύ τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, αυτό του Μαχαμαντού Ντιαρά, επανέρχεται στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρει το «Skysports», το «τριφύλλι» βρίσκεται κοντά στον 33χρονο μέσο ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς την περασμένη περίοδο και το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με την πρώην ομάδα του τη Φούλαμ.

«Έχω συζητήσεις με την ελληνική ομάδα και θα μιλήσω ξανά μαζί τους την επόμενη εβδομάδα ελπίζοντας να φτάσουμε σε κάποια συμφωνία. Νομίζω πως μπορώ ακόμη να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να προσθέσω εμπειρία στην ομάδα», δήλωσε στο αγγλικό Μέσο ο Ντιαρά, ο οποίος μάλλον μπερδεύτηκε (αν δεν χάθηκε στη… μετάφραση), αφού πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Champions League…

Αν υπάρχει και… φωτιά, εκτός από καπνό πάντως και ισχύει το ρεπορτάζ και οι δηλώσεις, ο Ντιαρά θα μπορεί να αγωνιστεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού από τον προσεχή Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: