Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτο σοκ για Ζενίτ!!

Αυτά γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο! Η Ζενίτ των... δισεκατομμυρίων ηττήθηκε 2-0 από την Τιούμεν, ομάδα τρίτης κατηγορίας(!) και αποκλείστηκε από τους «16» του Κυπέλλου Ρωσίας.

Απίστευτο σοκ για Ζενίτ!
Καλά, χρυσά όλα τα αθλήματα, αλλά το ποδόσφαιρο έχει άλλη αίγλη. Και την έχει για κάτι περιστατικά, όπως το σημερινό στο Κυπέλλο Ρωσίας. Εκεί, όπου η Ζενίτ με τους πάμπολλους αστέρες ηττήθηκε 2-0 από την Τιούμεν, που αγωνίζεται στη τρίτη κατηγορία της χώρας και έμεινε εκτός «16» του θεσμού, καθώς το παιχνίδι ήταν νοκ-άουτ.

Μιλάμε πιθανώς για την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της διοργάνωσης. Και ναι, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης δεν είχε στον αγώνα τους βασικούς, όπως οι Χουλκ, Βίτσελ και Κερζάκοφ. Είχε όμως Σιρόκοφ, Νέτο, Κρισίτο, Τίμοστσιουκ, Σάτοφ, Αρσάβιν, Μπουκάροφ. Το ένα πόδι αυτών ξεπερνά κατά πολύ όλο το μπάτζετ της μεγάλης νικήτριας που με πέναλτι στο 33’ και αυτογκόλ του... αντί-Λοντίγκιν, Μπαμπούριν στο 45’ πανηγύρισε αυτή την μεγαλειώδη πρόκριση.

Εκτός συνέχειας σε ακόμα δύο «βόμβες» έμειναν οι Ρούμπιν Καζάν και Ντιναμό Μόσχας που ηττήθηκαν 4-2 και 1-0 από τις Βλαδιβοστόκ και Σαλιούτ αντίστοιχα. Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αν και δύσκολα, πήρε την πρόκριση με 2-1 κόντρα στην Χίμικ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: