Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Μπλάτερ, παραιτήσου»!

Όλο και περισσότερους «συμμάχους» αποκτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην κόντρα που άνοιξε με τον Ζεπ Μπλάτερ, ύστερα από τις υποτιμητικές δηλώσεις του προέδρου της FIFA για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

«Μπλάτερ, παραιτήσου»!
Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο Πάουλο Φούτρε με τις δηλώσεις Ζεπ Μπλάτερ, ο οποίος μίλησε με υποτιμητικό τρόπο για τον φίλο του και συμπατριώτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η «Marca» επικοινώνησε με τον παλαίμαχο άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος τόνισε πως με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA γίνεται αντιληπτό για ποιον λόγο δεν έχει περισσότερες «Χρυσές Μπάλες» ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, χαρακτήρισε ασεβή τον ισχυρό άνδρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

«Δεν έχω λόγια για όσα είπε για τον Κριστιάνο ο Μπλάτερ. Είμαι θυμωμένος και δεν περίμενα κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο - εκτός από μεγάλος παίκτης - είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη ασέβεια στο πρόσωπό του αυτές οι δηλώσεις», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος εξτρέμ και πρόσθεσε:

«Οι δηλώσεις αυτές εξηγούν τους λόγους για τους οποίους ο Κριστιάνο έχει λιγότερες “Χρυσές Μπάλες”. Αυτό το βραβείο είναι μια φάρσα. Αν είχατε αμφιβολίες, πλέον όλα είναι εμφανή. Είμαι ανήσυχος, παράλληλα, επειδή η Πορτογαλία είναι στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φοβάμαι μήπως αποκλειστούμε, λόγω του μίσους που έχει ο Μπλάτερ με τον Κριστιάνο»

Καταλήγοντας, ο Φούτρε υπογράμμισε: «Από εδώ και στο εξής, ο Μπλάτερ δεν θα είναι αποδεκτός στην Πορτογαλία. Καλύτερα να μην έρθει εδώ, δεν έπρεπε να επιτεθεί σε ένα από τους ήρωες της χώρας. Θα του πρότεινα να παραιτηθεί. Με τις κινήσεις του γελοιοποίησε τον Κριστιάνο. Ο Μπλάτερ δείχνει το μίσος του, ενώ ο Ρονάλντο αποδεικνύει στο γήπεδο πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: