Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Ίσως ο ΠΑΟΚ να είχε μία… ησυχία»

«Ίσως ο ΠΑΟΚ να είχε μία… ησυχία»Ο εφησυχασμός του ΠΑΟΚ που βρέθηκε να προηγείται και με 23 πόντους, η διαφοροποίηση της άμυνας στο δεύτερο μέρος αλλά και η τύχη ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν σύμφωνα με τον Ερκουμέντ Σουντέρ την Άνκαρα να πάρει τη νίκη, για την τρίτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Eurocup.

«Μετά από 20 χρόνια συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάθε μέρα βήμα-βήμα προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ άσχημα, στο δεύτερο παίξαμε μια διαφορετική άμυνα. Ίσως ο ΠΑΟΚ να είχε μια... ησυχία με το σκορ που ήταν το πρώτο ημίχρονο, μετά είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, έχουμε μπροστά σημαντικά ματς και στον ΠΑΟΚ εύχομαι επιτυχίες», σχολίασε για το ματς ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας.

Από την πλευρά των παικτών των νικητών, ο Αλί Μπερέτ Καβάκιογλου, είπε: «Ηταν πολύ σημαντικό ματς για εμάς γιατί είχαμε δύο ήττες. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα αλλά μετά κάναμε μια μεγάλη ανατροπή. Είναι σημαντικό που νικήσαμε μέσα στην Ελλάδα και σε μια τέτοια ατμόσφαιρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: