Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Eύκολο θύμα o Άρης»

b13387675350_tziolas_
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Θεόδωρος Τζιόλας φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4, μίλησε για τους «κίτρινους», την φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αλλά και για τα σκαμπανεβάσματα που κάνει ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία .
Για τον Άρη: «Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή. Όποιος αγαπάει τον Άρη και θέλει να δει τον Άρη να μεγαλουργεί τα επόμενα χρόνια πρέπει να κάνει υπομονή. Έχουμε μια καινούργια ομάδα, γίνεται μια καινούργια προσπάθεια, όλα βασικά είναι καινούργια, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, κάθε παιχνίδι είναι και τίτλος, θεωρώ ότι άμα είμαστε κοντά στα παιδιά όπως σταθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια, όλα θα πάνε καλά. Ο κόσμος βοήθησε φοβερά τον Άρη τα προηγούμενα χρόνια».
Για τα σκαμπανεβάσματα του Άρη: «Είναι λογικό, έχω την αίσθηση ότι στο ξεκίνημα της σεζόν έτσι πως ήταν τα πράγματα, αν τα έβλεπες με καθαρό μυαλό θα έλεγες ότι ο Άρης έχει μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή, ειδικά μετά τις ήττες με τον Απόλλωνα αλλά και την Καλλονή τα πράγματα γίνανε πάρα πού δύσκολα. Έπειτα κάναμε δυο νίκες και ανέβηκε λίγο το ηθικό, όπως κάναμε αυτές τις νίκες θα έρθουνε και άλλες αλλά ο Άρης θέλει βοήθεια. Η Γκρίνια μπορεί να τα καταστρέψει τα πάντα.
Αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή είναι να αποκλείσουμε τον Βόλο, να πάρουμε μια ανάσα και να ανέβει και λίγο οι ψυχολογία των παιδιών. Έτσι θα είναι όλη η χρονιά, θέλει συμπαράσταση, κουράγιο και ψυχραιμία η όλη κατάσταση».
Για το αν ο Άρης κυνηγιέται από την διαιτησία: «Από αυτά που είδα και ειδικά στο παιχνίδι με την Βέροια νομίζω ότι εάν δεν έγιναν εσκεμμένα δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω τον συγκεκριμένο διαιτητή. Τον αντιμετωπίζουν σαν μια πάρα πολύ μικρή ομάδα, σαν το εύκολο θύμα».Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: