Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Δεν ξανάγινε! Στο 6.00 ο "άσος" σε ντέρμπι "αιωνίων"!

Πρωτοφανής απόδοση – πρόκληση από τις στοιχηματικές εταιρείες για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο! Τι λέτε, αξίζει το ρίσκο; Βγήκαν οι αποδόσεις για το κουπόνι του Σαββατοκύριακου και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας με τις τιμές στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, που θα γίνει το Σάββατο στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1).
Κάνοντας μια βόλτα στο διαδίκτυο, στις ιντερνετικές στοιχηματικές εταιρίες, βρήκαμε τον "1" των "πράσινων" να πληρώνει μέχρι και 6.50, ενώ οι περισσότεροι μπουκ δεν δίνουν τη νίκη του Παναθηναϊκού κάτω από 6.00!
Σίγουρα πρόκειται για απόδοση – πρόκληση, αφού μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει -πολύ- καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, αλλά από την άλλη δεν παύει να πρόκειται για ένα ντέρμπι "αιωνίων", σε μία "καυτή" έδρα, όπως είναι το "Απόστολος Νικολαϊδης", που θα "βράζει" στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για πολλούς λόγους.
Επίσης, ο Παναθηναϊκός, μπορεί να μην είναι η ομάδα του παρελθόντος, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ανεβασμένος και έχει δύο παίκτες στην επίθεση (Φιγκερόα – Μπεργκ) εγνωσμένης αξίας που είναι σε εξαιρετική φόρμα και μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, θεωρείται τουλάχιστον υπερβολική η απόδοση του 6.00 στον "άσο" ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός βρίσκεται -αδιαμφισβήτητα- σε άλλο επίπεδο από τον Παναθηναϊκό. Ακόμα και η απόδοση της ισοπαλίας, πάντως, στο 3.50-3.60, θεωρείται υψηλή, για ντέρμπι "αιωνίων" μέσα στη Λεωφόρο.
Οι μπουκ υποτιμούν πολύ τον Παναθηναϊκό και δελεάζουν τους λάτρεις του στοιχήματος με πρωτοφανή απόδοση για νίκη του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην έδρα των "πράσινων" και δη στο "Απόστολος Νικολαϊδης", όπου οι "πράσινοι" έχασαν το αήττητο από τον Πανθρακικό την 8η αγωνιστική μετά από 11 χρόνια και 65 ματς! 
Εσείς θα ρισκάρατε τα χρήματά σας σε νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό με τόσο υψηλή απόδοση στον "άσο"; 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: