Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Το βλέμμα στο ντέρμπι!

Το καθήκον του έκανε χθες ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη, όπου επικράτησε του Εργοτέλη και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, και πλέον κοιτάζει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το βλέμμα στο ντέρμπι
Χαρακτήρα έδειξε χθες ο Παναθηναϊκός στο Παγκρήτιο, νικώντας με σκορ 1-0 τον Εργοτέλη, και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ένα παιχνίδι που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για πολλούς λόγους.

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε μετά το τέλος του χθεσινού ματς ικανοποιημένος με την παρουσία έξι νέων παικτών που χρησιμοποίησε – σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα με τους Κρητικούς – και υπογράμμισε ότι τους υπολογίζει.

Μάλιστα, θεωρείται θετικό το γεγονός ότι είναι σε καλή κατάσταση ο Μπεργκ και ο Φιγκερόα, οι οποίοι σκοράρουν και δίνουν νίκες στο «τριφύλλι» στις τελευταίες αναμετρήσεις του. Εκείνο, όμως, που επισήμανε ο Έλληνας τεχνικός είναι πως «είναι ευτυχία για εμάς να έχουμε όλους τους παίκτες μας σε καλή κατάσταση για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν σήμερα το πρωί στην Αθήνα, αφού χθες δεν υπήρχε πτήση από το Ηράκλειο. Όσοι αγωνίστηκαν χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία και βγήκαν ξανά στο γήπεδο, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο εν όψει του ντέρμπι.

Στη διάθεση του Αναστασίου θα τεθεί και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα για να προφυλαχθεί και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Κροάτης στόπερ αισθανόταν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Αναστασίου δεν θέλησε να τον επιβαρύνει. Παράλληλα, στην επόμενη αποστολή θα είναι αναμένεται να είναι και ο Ντίνας, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ντεφορμαρίσματος. Όσον αφορά τον Μάρκους Μπεργκ, αποχώρησε με ένα αιμάτωμα κοντά στον αστράγαλο, όμως δεν τίθεται καμία ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: