Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΑΟΚ -8, ο Ατρόμητος -7 από την υπέρβαση!!

«Ντου από παντού» με το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ που αναμένεται να κλέψει την παράσταση στην αγωνιστική. Και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν φέτος το πρωτάθλημα με στόχο την δική τους υπέρβαση η καθεμιά.
Ο ΠΑΟΚ ήθελε να κάνει την υπέρβαση για το πρωτάθλημα. Να κατακτήσει τον τίτλο από τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα δεν του βγαίνει, με την διαφορά να έχει εκτιναχθεί πια στους 8 βαθμούς. Που σίγουρα δεν είναι και λίγοι.
Αλλιώτικη
Το κρίσιμο παιχνίδι για τον δικέφαλο ήταν αυτό στο Καραϊσκάκη. Αν εκεί κατάφερνε να πάρει αποτέλεσμα και η διαφορά θα ήταν μικρότερη, αλλά και η μετέπειτα πορεία του ΠΑΟΚ θα ήταν ενδεχομένως αλλιώτικη. Η γκέλα π.χ. με τον Απόλλωνα πιθανόν και να μην είχε έρθει, αφού πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο έχουν να κάνουν και με την ψυχολογία.
Οπωσδήποτε, όμως, θέλει το διπλό στο Περιστέρι τώρα, ώστε να έχει ελπίδες να μειώσει την διαφορά από τον Ολυμπιακό στο άμεσο μέλλον.
Σταθερός
Ο Ατρόμητος δεν χρειάζεται να το… φωνάξει, όμως όλοι καταλαβαίνουμε ότι για φέτος η απόλυτα επιθυμητή θέση δεν μπορεί να είναι ίδια με πέρυσι. Όχι, βέβαια, ότι θα πρόκειται για αποτυχία. Σε καμία περίπτωση. Επιτυχία θα είναι αν καταφέρει ό,τι την προηγούμενη σεζόν. Η σταθεροποίηση, άλλωστε, του Ατρομήτου τα τελευταία χρόνια στα ψηλά της βαθμολογίας είναι από μόνη της μια μεγάλη κατάκτηση.
Γιατί, όμως, να μην θέλει το κάτι παραπάνω; Γιατί να μην ζητάει μια ακόμα μεγαλύτερη υπέρβαση; Την 2η θέση, για παράδειγμα. Και, μάλιστα, με ένα εισιτήριο μετά στα πλέι οφ για τα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ, που την περασμένη σεζόν το έχασε στο τελευταίο ματς.
Ρυθμιστής
Ο Ατρόμητος, άλλωστε, έχει ήδη ξεφύγει με 4 β. από τον Παναθηναϊκό και μετά το διπλό στην Λεωφόρο πάει φουλ για την 3η θέση στην κανονική περίοδο.
Ακριβώς γι’ αυτό το σημερινό παιχνίδι είναι ρυθμιστής και για τους Περιστεριώτες. Αν ο Ατρόμητος κερδίσει, τότε πλησιάζει στους 4 β. τον ΠΑΟΚ κι όλα παίζονται μετά και για την 2η θέση. Αν, όμως, χάσει, τότε ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον πλησιάσει, στην περίπτωση που οι πράσινοι κάνουν τρίποντο στην Λιβαδειά.
Το όνειρο
Με λίγα λόγια η κάθε ομάδα κυνηγάει το δικό της όνειρο. Την δική της υπέρβαση. Και να δούμε ποια θα καταφέρει να διατηρήσει τις περισσότερες ελπίδες μετά το παιχνίδι…Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: