Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ανρί: «Έτσι πήγα στην Άρσεναλ…»

Ο Τιερί Ανρί αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ το 1999. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως μια πτήση είναι ικανή να σου αλλάξει τη ζωή.

Ανρί: «Έτσι πήγα στην Άρσεναλ…»
Μια αεροπορική πτήση είναι ικανή να σου αλλάξει τη ζωή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τιερί Ανρί. Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως ακριβώς πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ.

Ο Γάλλος επιθετικός μεταγράφηκε στην Άρσεναλ το 1999, μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από τη Γιουβέντους.

Με την φανέλα των «κανονιέρηδων» σκόραρε 228 φορές σε 377 εμφανίσεις, κατά τη διάρκεια των δύο περιόδων του στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Η επιθυμία του Γάλλου ποδοσφαιριστή να φύγει από το Τορίνο ενθάρρυνε τον Αρσέν Βενγκέρ, που τόσο ήθελε να τον φέρει στο-τότε- Χάϊμπουρι. Κάπως έτσι άρχισαν όλα…

«Καμιά φορά η μοίρα παίζει παράξενα παιχνίδια. Όταν τέλειωσε η σεζόν στη Γιουβέντους, παίρνω το αεροπλάνο να πάω στη Γαλλία και μαντέψτε ποιος ήταν μέσα…», ξεκίνησε εξιστορώντας την πλοκή της υπόθεσης.

«Το αφεντικό(εννοώντας τον Αρσέν Βενγκέρ), μπορείτε να τον ρωτήσετε αν θέλετε. Του είπα πως θα ήθελα να αγωνιστώ στην Άρσεναλ, κάπως έτσι έγινε η μεταγραφή» κατέληξε ο πρώην άσος των "κανονιέρηδων".

Ο παίκτης με το ασύλληπτο «πλασέ», προπονείται αυτή τη στιγμή υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ, λόγω της διακοπής του αμερικάνικου πρωταθλήματος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: