Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Τα έβαλε όλα... αλλά!!

Το αυτογκόλ του Ουέλινγκτον στο 1ο λεπτό κόστισε στη Μάλαγα, που αν και κατάφερε να ισοφαρίσει στην έδρα της Οσασούνα, 1-1, αποχαιρέτησε το Copa del Rey. «Άνετα» η... ελληνική Λεβάντε και η Χετάφε.

Τα έβαλε όλα... αλλά
Τον αποκλεισμό της από τη φάση των «32» του Copa del Rey γνώρισε η Μάλαγα, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Οσασούνα και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα έμεινε εκτός συνέχειας.

Το αυτογκόλ του Ουέλιννγκτον μόλις στο 1ο λεπτό κόστισε στην ομάδα της Ανδαλουσίας, που αν και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ελιζέου στο 61’ δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή.

Με βασικό τον Νίκο Καράμπελα και τους Ίβανσιτς και Σιμάο να βρίσκουν δίχτυα η Λεβάντε είχε άνετο απόγευμα απέναντι στην Ουέλβα, της οποίας επικράτησε με σκορ 4-0 στην Βαλένθια και πήρε το εισιτήριο για τους «16» ανατρέποντας την ήττα, 1-0, του πρώτου αγώνα.

Άνετη πρόκριση και για τη Χετάφε που δεν δυσκολεύτηκε, 4-1, απέναντι στη Χιρόνα και πέρασε στην επόμενη φάση (1-1 ο πρώτος αγώνας). Τέλος, στους «16» θα συνεχίσει και η Βιγιαρεάλ μετά το 1-0 (2-2 το πρώτο ματς) απέναντι στην Έλτσε εκτός έδρας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: