Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Συγνώμη στο λαό του Άρη»

efthimiadis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε το πρώην μέλος της ΠΑΕ Άρης  Κώστας Ευθυμιάδης και μίλησε για την δύσκολη θέση που βρίσκεται ο σύλλογος αλλά και για το μέλλον των “κιτρίνων”.
Παράλληλα, ανέφερε πως θα έπρεπε να παραιτηθεί νωρίτερα καθώς η ομάδα δεν είχε μπει στο άρθρο 99.
Αναλυτικά είπε:
Για την παραίτηση του:
“Εγώ με το κ. Ζαχαρέλη και τον κ. Παπαδόπουλο ανεξαρτητοποιηθήκαμε κάπως με την παραίτηση μας και στη συνέχεια παραιτήθηκαν και άλλα πρόσωπα”.
Για τις διαπραγματεύσεις με τον Κωνσταντινίδη:
“Στις πρώτες διαπραγματεύσεις δεν είχε έρθει ο κ. Κωνσταντινίδης αλλά ο κ. Ζώης. Εμείς δε γνωρίζαμε για τον επενδυτή Κωνσταντινίδη. Για αυτό το θέμα μιλούσε ο πρόεδρος και ο κ. Αθανασιάδης. Εκεί ήταν και η ένσταση μας καθώς θα έπρεπε να μιλήσουμε όλη η οικογένεια του Άρη για το θέμα αυτό και όχι μονάχα κάποια άτομα”.
Για το τι ζήτησε από τον Ηλιάδη:
“Ζήτησα από τον Ηλιάδη να τηρήσει όλα τα συμφωνηθέντα. Πρέπει να πάει και να αποδείξει  κάποια πράγματα αν θέλει να κρατήσει ένα μέρος της υστεροφημίας του. Αυτή η διοίκηση όμως δεν έβαλε μέσα τον Άρη. Προσπάθησε όσο μπορούσε”.
Για το γεγονός πως έπρεπε να παραιτηθεί νωρίτερα:
“Ότι λέω εκπροσωπεί και τους κ. Ζαχαρέλη και Παπαδόπουλο. Εμείς εφόσον ο Άρης δε μπήκε στο άρθρο 99 έπρεπε να είχαμε παραιτηθεί. Είχαμε συνδέσει την θητεία μας με τον άρθρο αυτό. Ο λόγος που παραμείναμε είναι επειδή υπήρχε η επενδυτολογία και δεν θέλαμε να χαλάσουμε κάτι”.
Για την περίπτωση του Κωνσταντινίδη:
“Αυτά που ακουγόντουσαν ήταν γελοία. Το ότι ζήτησε δανεικά δύο φορές μου το επιβεβαίωσε ο κ. Ηλιάδης. Είναι γελοίο και τραγελαφικό. Δεν έχει σημασία το ποσό και  1.000 ευρώ να ζητούσε είναι ακόμα χειρότερο. Εγώ θα ζητούσα από το κ. Κωνσταντινίδη να χρηματοδοτήσει την ομάδα και αν ο Άρης πέσει κατηγορία και δε μπει στο άρθρο 99 να τα πάρει πίσω. Τώρα θα μου πείτε πώς να χρηματοδοτήσει κάποιος που ζητάει δανεικά. Φάνηκε πως δε πείθει ο κύριος αυτός στην εκπομπή που βγήκε. Επιπλέον, ήταν απαράδεκτο πως απευθύνθηκε στον λαό του Άρη μέσω Αθηνών”.
Για τις επόμενες κινήσεις στον σύλλογο:
“Ο σύλλογος είναι σε δεινή θέση και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δε μπήκε στο άρθρο 99. Χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία. Είναι σημαντικό το αγωνιστικό στο οποίο θα πρέπει να αντιδράσουμε ήρεμα για να δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση που θα φέρει ηρεμία. Να κοιτάξουμε το πλάνο της επόμενης μέρα και να καταλήξουμε σε θέματα που είναι αναγκαία. Δε νομίζω πως υπάρχει άλλη λύση εκτός από το να πάμε ξανά για το άρθρο 99″.
Για το μήνυμα που στέλνει στον λαό του Άρη:
“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στο λαό του Άρη για τα λάθη που κάναμε και θέλω να γνωρίζει πως δε πήγαμε με σκοπό να κλέψουμε οτιδήποτε. Θέλαμε μόνο το καλύτερο καθώς ο  Άρης είναι οικογένεια για εμάς “.
Για το αγωνιστικό κομμάτι:
“Υπάρχει πάθος, θέληση και ελπίζω πως τα παιδιά θα σηκώσουν κεφάλι. Το αγωνιστικό είναι και αυτό πολύ σημαντικό και πρέπει να δούμε τι θα γίνει”.
Για το μίσος που υπάρχει μέσα στον Άρη:
“Υπάρχει ένα μίσος μεταξύ κάποιων παραγόντων και δε μπορεί ο Άρης να πάει μπροστά. Όλοι οι Αρειανοί γνωρίζουν τι γίνεται μέσα στην οικογένεια. Δεν υπάρχουν όμως περιθώρια και πρέπει να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και να κοιτάξουμε το μέλλον του συλλόγου. Θα παραβρεθώ στη συνέλευση και ελπίζω να βρεθούν λύσεις”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: