Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ρομπέρτο: «Να τελειώσουμε καλά την χρονιά»

Ακόμα δύο νίκες για να κλείσει καλά ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος αλλά και η χρονιά θέλει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, τονίζοντάς το σε δηλώσεις στη Nova.

Ρομπέρτο: «Να τελειώσουμε καλά την χρονιά»
Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης θέλει ο Ρομπέρτο για να κλείσει καλά η χρονιά για τον Ολυμπιακό.

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις που έκανε στην Nova τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας του από την αρχή της χρονιάς ήταν η ξέφρενη πορεία που κάνουν μέχρι σήμερα.

Ωστόσο ο Ισπανός αναφέρθηκε και στον επόμενο αντίπαλο τους, τον ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας λόγω ότι εβδομάδα με την εβδομάδα μαθαίνει για κάθε σύλλογο που δεν έχουν αγωνιστεί και βρίσκει ως αντίπαλο για πρώτη φορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μπαίνοντας στην αφετηρία του πρωταθλήματος, μπορούσες να φανταστείς πως η ομάδας σου θα είχε απολογισμό 14 νίκες και μία ισοπαλία, δύο αγωνιστικές πριν απ' το τέλος του πρώτου γύρου;

«Φυσικά είναι ένας εντυπωσιακός απολογισμός. Είναι πάρα πολύ καλό αυτό που συμβαίνει. Στην αρχή της χρονιάς σκεφτόμασταν πως αυτός είναι ο στόχος μας. Φυσικά, δεν γνωρίζαμε ότι θα συμβεί. Απλώς λέγαμε, γιατί όχι. Πρέπει να ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσουμε τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά ακόμη. Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, ώστε να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε στο τέλος την προσπάθειά μας με επιτυχία».

Τι γνωρίζεις για τον επόμενο αντίπαλό σας, τον ΠΑΣ Γιάννινα;

«Εβδομάδα με την εβδομάδα γνωρίζω τους αντιπάλους που δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά. Όμως, ευτυχώς χάρη στην πολύ καλή δουλειά του τεχνικού προσωπικού και των προπονητών μας, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τον επόμενο αντίπαλο. Θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό είναι απαραίτητο για παίκτες, όπως εγώ που δεν έχουμε παίξει στο παρελθόν με αυτές τις ομάδες. Πιστεύω, όμως, ότι μέσα στο γήπεδό μας θα πρέπει να τους δυσκολέψουμε πολύ, ώστε εμείς να ολοκληρώσουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από μία ακόμη νίκη».

Η διοίκηση έχει κάνει ένα κάλεσμα προς τον κόσμο, σε αυτό το τελευταίο εντός έδρας ματς πριν απ' τις γιορτές. Θα ήθελες και εσύ να στείλεις ένα μήνυμα προς τους φίλους του Ολυμπιακού;

«Πιστεύω πως μας αξίζει να περάσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο απόγευμα. Να γιορτάσουμε όσα πράγματα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Και όλοι μαζί να συγκεντρωθούμε για να ζητήσουμε από τους τρεις μάγους το καλύτερο δώρο, που θα είναι μία ακόμη νίκη για να τελειώσουμε καλά τη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: