Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Οδεύει στην καταστροφή!»

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο, την επομένη της απομάκρυνσης του Νίκου Παντελή από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Συγκεκριμένα, αποσύρθηκε η ομάδα λαϊκής βάσης!

«Οδεύει στην καταστροφή!»
Την αποχώρηση της ομάδας λαϊκής βάσης από τον Πανιώνιο ανακοίνωσε ο Κυριάκος Σκούρας στη SportDay.

Ο λόγος για τον οποίο προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση ήταν ο τρόπος με τον οποίο απομακρύνθηκε ο Νίκος Παντελής από τον πάγκο της ομάδας και πλέον όλα δείχνουν πως ο σύλλογος είναι μια… ανάσα από τον γκρεμό!

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκούρας, ο οποίος ήταν επικεφαλής της προσπάθειας, δήλωσε στη «SportDay»:

«Ολη η ομάδα λαϊκής βάσης αποφάσισε να παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα. Η προσπάθεια του τεχνικού τιμ και των παικτών, οι οποίοι τα πήγαιναν πάρα πολύ καλά, μας συγκίνησε. Για αυτό και είπαμε κάποιοι άνθρωποι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μαζέψουμε χρήματα ώστε να τούς τα δώσουμε.

Οταν, όμως, βλέπουμε να παίρνονται αποφάσεις χωρίς συμβούλια, άλλα να λέμε το πρωί και άλλα να γίνονται το βράδυ και να παίρνονται αποφάσεις από ένα δύο άτομα που δεν θέλω να πω, τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής μας!

Αρα, δεν μας χρειάζονται ή καλύτερα δεν μας θέλουν! Ε, ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Ο Πανιώνιος οδεύει προς την καταστροφή! Μακάρι να πάει καλά ο Πανιώνιος και πρώτοι εμείς θα τους δώσουμε συγχαρητήρια. Αν όχι, υπόλογοι θα είναι στον κόσμο του Πανιωνίου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: