Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Στεφανίδης: «Δεν ποντάρουμε σε επενδυτή»

Αν και υπάρχει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Άρης, ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης ξεκαθάρισε ότι αυτή την στιγμή δεν μπορούν να ποντάρουν σε κάτι τέτοιο.

Στεφανίδης: «Δεν ποντάρουμε σε επενδυτή»
Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης παραδέχθηκε ότι ο Άρης περνά πολύ δύσκολες στιγμές αλλά επεσήμανε ότι η κατάστασή με τα χρέη –αν και δυσκολότερη από ό,τι παρουσιάζεται- μπορεί να διαχειριστεί.

«Το πρόβλημα του Άρη είναι μια λέξη…. Λεφτά! Αυτό είναι. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από διάφορους. Σοβαρούς και μη. Άλλοι περιμένουν το άρθρο 99. Άλλο όμως δεν μπορούμε πια να ποντάρουμε σε κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΚΜΑ επισημαίνοντας ότι αυτή την χρονική στιγμή οι κίτρινοι πρέπει να πορευτούν μη υπολογίζοντας σε κάποια ενίσχυση από επενδυτή.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Κυριάκου Στεφανίδη, πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

-για τη σημερινή σύσκεψη της Κοινωνίας Μελών Άρη:
«Εμείς δεν είχαμε σκοπό να αντιμετωπίσουμε διοικητικά προβλήματα σήμερα. Ωστόσο προέκυψε και έτσι σήμερα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία. Να πάρουμε στοιχεία οικονομικά.
Αυτή την στιγμή εμείς τρέχουμε την καθημερινότητα στην ΠΑΕ. Προσπαθούμε να υπάρχει καλή λειτουργία. Τώρα τι αποφάσεις θα πάρουμε θα το δούμε το απόγευμα».

-το πρόβλημα του Άρη και εάν υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτή;
«Το πρόβλημα του Άρη είναι μια λέξη…. Λεφτά! Αυτό είναι. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από διάφορους. Σοβαρούς και μη. Άλλοι περιμένουν το άρθρο 99. Άλλο όμως δεν μπορούμε πια να ποντάρουμε σε κάτι τέτοιο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει μόνοι μας να κρατήσουμε το καράβι και να συζητήσουμε με ανθρώπους που θέλουν να πάρουν την ομάδα. Με τα δικά μου τα μάτια πιστεύω ότι το ποσό για να γίνει κάποιος ιδιοκτήτης δεν είναι μεγάλο.
Δεν είναι τα πράγματα τόσο εύκολα όπως τα παρουσιάζουν. Υπάρχει κίνδυνος να περάσει η ομάδα στον Ερασιτέχνη ο οποίος όμως –και αυτός- έχει πολλά οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι όλα θα πάνε καλά εάν αποφασιστεί ένα αντίστοιχο παράδειγμα όπως στην ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ χρωστούσε περισσότερα από τον Άρη. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί η κατάσταση. Εμείς σκοπεύαμε να έχει η ομάδα ένα πλεόνασμα 1-2 εκατομμύρια για να πηγαίνουν στην αποπληρωμή των χρεών. Ο Άρης είναι μια καλή επένδυση και σε 3-4 χρόνια θα έχει πολλά κέρδη. Θα πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση και σωστά μυαλά.

-για το άρθρο 99
«Το ερώτημα είναι: έφεση ή νέα αίτηση. Εγώ υποστηρίζω ότι πρέπει να γίνει έφεση. Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε νέες συμφωνίες και θα είναι κρίμα να αφήσουμε μια ευκαιρία να πάρει χαμένη.

Πρέπει να έχουμε άδειο όλο το χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας. Η συγκυρία δεν είναι καλή. Είμαστε στο μέσο της χρονιάς και τα έσοδα θα είναι μειωμένα. Και θέληση και δυνατότητα υπάρχει…»

-για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μιλίνκοβις να αποχωρεί:
«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο κ.Μιλίνκοβιτς μίλησε στους παίκτες και τους είπε ότι παραμένουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: