Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Γι’αυτό είναι κάστρο!!

Μπορεί να είχε να νικήσει για περισσότερο από ένα μήνα, όμως στην έδρα του ο Παναιτωλικός δεν αστειεύεται. Θύμα του ο Πλατανιάς, που είδε τους παίκτες του Χάβου να κάνουν πάρτι και να επικρατούν 3-0

Γι’αυτό είναι κάστρο!
Στις νίκες μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες επέστρεψε ο Παναιτωλικός, που επικράτησε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής με σκορ 3-0 του Πλατανιά στο Αγρίνιο.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου έδειξαν για ακόμη ένα ματς γιατί η έδρα τους θεωρείται το μεγάλο τους όπλο και χάρη στα γκολ των Θεοδωρίδη (40’), Μπόγιοβιτς (60) και Καμαρά (66') έφτασαν τους 21 βαθμούς στη φετινή Σούπερ Λίγκα.
Η μαζική άμυνα της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου άντεξε για 40λεπτά και από εκεί και πέρα ακολούθησε η κατάρρευση, καθώς η επιθετικές διαθέσεις των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο τιμωρήθηκαν με δύο ακόμη γκολ από τους Αγρινιώτες.

Πρώτη νίκη μετά από ένα μήνα για τον Παναιτωλικό, που πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Απότομη προσγείωση για τον Πλατανιά, που δεν μπόρεσε να παραμείνει στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την επικράτηση 3-0 απέναντι στην Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική.

Το ματς:



Νωθρό ήταν το ξεκίνημα και των δύο ομάδων στο ματς. Οι δύο προπονητές και κυρίως ο Νίκος Αναστόπουλος έδειξαν ότι θέλουν να διαφυλάξουν πρώτο «μηδέν» στην άμυνα και στη συνέχεια να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα πρώτα λεπτά να κυλήσουν με παιχνίδι κέντρου και χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Παναιτωλικός κατάφερε να αποκτήσει μια μικρή υπεροχή, όμως ο βασικός τρόπος που μπορούσε να απειλήσει την εστία του Γιωργαλλίδη ήταν οι στημένες φάσεις, από τις οποίες προήλθε και το δοκάρι του Μπόγιοβιτς στο 27’. Από τη μεριά τους οι παίκτες του Πλατανιά αν και στάθηκαν καλά αμυντικά, είδαν τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με το σουτ του Θεοδωρίδη στο 40’.

Ίδιο σκηνικό και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Χανιώτες αν και ήταν με την πλάτη στον τοίχο δεν κατάφεραν να φέρουν τη μπάλα στην περιοχή του Ράφαελ και ο Παναιτωλικός, χάρη στην καλή ανασταλτική λειτουργία, συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού χωρίς να απειλείται στα μετόπισθεν.

Με το πέρασμα των λεπτών ο Πλατανιάς αναγκάστηκε να ρισκάρει και να ανοιχτεί στο γήπεδο και αυτό το πλήρωσε από τους γηπεδούχους, που ήθελαν να «κλειδώσουν» το ματς. Ο Μπόγιοβιτς εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες των φιλοξενούμενων στα στημένα και έκανε το 2-0 στο 60’ ενώ έξι λεπτά αργότερα (66’) ο Ανρί Καμαρά με εκπληκτικό σόλο έκανε το 3-0 «σφραγίζοντας» το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να δώσουν διαστάσεις θρίαμβο στη νίκη τους, αφού έχασαν πέναλτι με τον Μπόγιοβιτς στο 82΄.





Οι συνθέσεις:



Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά (81' Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (86' Πασάς), Γοδόι, Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης (77' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπόγιοβιτς

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Καλί, Καλογέρης, Δάρλας

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Σιώπης (46’ Γουνδουλάκης), Μπέλιτς (75' Πόποβιτς), Τόρες, Κάταϊ (70' Μπεριάν), Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Τετέ

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Ράφαελ, ΓιακουμάκηςΣουκιάς

Διαιτητής: Ι. Κάμπαξης

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: