Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωσε προπονητή η Πλζεν!

Στον πάγκο της Βικτόρια Πλεζν θα κάθεται για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Ντούσαν Ουρίν, αντικαθιστώντας τον Πάβελ Βέρμπα, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Τσεχίας.

Ανακοίνωσε προπονητή η Πλζεν
Νέος προπονητής για την Βικτόρια Πλζεν με τον Ντούσαν Ουρίν να υπογράφει για τα επόμενα 2,5 χρόνια με τους πρωταθλητές Τσεχίας.

Έτσι, ο πάγκος της Πλζεν δεν μένει άλλο… ορφανός μετά την παραίτηση του Πάβελ Βέρμπα πριν από περίπου ένα μήνα, ο οποίος θα αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας.

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Βικτόρια, ο Ουρίν δήλωσε:

«Μου προτάθηκε συμβόλαιο με την ομάδα πριν ένα μήνα και αμέσως ήξερα πως θα ήμουν χαρούμενος να δουλέψω με το σύλλογο. Δεν θέλω να πω πως θα είναι πρόκληση, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Πάβελ έκανε απίστευτα πράγματα εδώ και μου κάνει αίσθηση πως έφυγε για να αναλάβει την εθνική Τσεχίας. Σε κάθε ομάδα που αναλαμβάνω προσπαθώ να παίζω επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλω να το συνεχίσω εδώ».

Μετά το πέρασμα του από την ΑΕΚ Λάρνακας πριν μερικά χρόνια, ο Ουρίν αναλαμβάνει την Πλζεν, αφού πρώτα αναδείχθηκε πρωταθλητής Γεωργίας με τη Ντιναμό Τιφλίδας την περασμένη χρονιά.

Υπενθυμίζεται πως η Πλζεν είναι πέντε βαθμούς πίσω από τη Σπάρτα Πράγας στο πρωτάθλημα Τσεχίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: