Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Για τον Καραΐσκο»

vete
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποοδσφαιριστής του Ηρακλή, ο Τάσος Καφκενάρης για το παιχνίδι που θα κάνουν οι βετεράνοι παίκτες του Ηρακλή ώστε να βοηθήσουν να πληρωθούν τα νοσήλια του Γιώργου Καραίσκου αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση του Ηρακλή.
Αναλυτικά είπε:
Για το παιχνίδι των βετεράνων του Ηρακλή ώστε να βοηθηθεί ο Γιώργος Καραίσκος:
“Σήμερα (18/12) θα μαζευτούνε όσοι ποδοσφαιριστές γίνεται βετεράνοι και εν ενέργεια του Ηρακλή αλλά και άλλων ομάδων και θα κάνουμε μια μίξη για να βοηθήσουμε έναν πρώην συμπαίκτη μας. Το παιχνίδι αρχίζει στις 15:00 και δεν υπάρχει είσοδος αλλά κάποια κουπόνια. Κάνουμε την προσπάθεια για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε καθώς τα έξοδα για την οικογένεια του Γιώργου Καραίσκου είναι πάρα πολύ μεγάλα. Σήμερα μίλησα με τη κόρη του και μου είπε πως πράγματα είναι πιο θετικά. Δε το κάνουμε για να το ξέρει ο Γιώργος αργότερα αλλά για να βοηθήσουμε. Θέλω να κάνω μια παράκληση στο κόσμο να έρθει να βοηθήσει ο καθένας όσο μπορεί”.
Για την εικόνα του Ηρακλή φέτος:
“Ο Ηρακλής δε μπορεί να καλύψει τις προσδοκίες του κόσμου και ως διοίκηση και ως ομάδα κάτι που πρέπει να αλλάξει. Επίσης υπάρχει μεγάλη περίπτωση να καθιερωθεί η ομάδα στη Β εθνική κάτι που είναι τεράστιο πρόβλημα. Η ομάδα δεν έχει τον αέρα της ομάδας που θα πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μπήκε στη τετράδα και εύχομαι να ανέβει πολύ ψηλά. Υπάρχει χρόνος και θέλει μεγάλη προσπάθεια”.
Όσο αναφορά τις μεταγραφές δε μπορείς να παίρνεις 20 παίκτες κάθε χρονιά μη αναγνωρισμένης αξίας. Καλύτερα Έλληνες παίκτες από εδώ παρά παίκτες αμφιβόλου αξίας. Ο Ηρακλής έχει ανάγκη από σταθερά βήματα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: