Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Το έχει στο αίμα του!!

Ο Τζαβέλλας, με γκολ στο 90’ «λύτρωσε» τον ΠΑΟΚ, στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, έγραψε το 1-1 και κράτησε την μεταξύ τους διαφορά στους επτά πόντους.

Το έχει στο αίμα του!
Δεν θα χάσει ποτέ, όσο τα παιχνίδια κρατάνε μέχρι το 90'…

Ο ΠΑΟΚ, με ένα γκολ του Τζαβέλλα στο 90’, έφυγε με τον «χρυσό» βαθμό από το Περιστέρι, με σκορ 1-1.

Ο Παπαδόπουλος (26’) άνοιξε ρο σκορ, όμως όπως κάνει συνήθως φέτος, η ομάδα του Στέφενς, μίλησε στο τέλος και έφυγε από την έδρα των «κυανόλευκων» με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στους επτά βαθμούς, παραμένει η διαφορά των δύο ομάδων, με τον Ατρόμητο να χάνει σπουδαία ευκαιρία να μειώσει στους τέσσερις και να δώσει νέο ενδιαφέρον για τη «μάχη» της θέσης.

Το ματς:


Παιχνίδια με δύο όψεις, στο πρώτο ημίχρονο, στο Περιστέρι. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε… φουριόζος, προσπάθησε να πιέσει ψηλά, να αιφνιδιάσει τους «κυανόλευκους, ωστόσο αυτό δεν έγινε. Ο Λούκας με τον Βούκιτς ήταν ιδιαίτερα κινητικοί, αλλά την κινητικότητά τους δεν μπορούσαν να την μετατρέψουν σε ευκαιρίες. Και κάπου εκεί εμφανίζεται ο Παπαδόπουλος.

Ο Ατρόμητος κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ανεβάζει την απόδοσή του με τον Ουμπίντες να κινείται εξαιρετικά και να ανακατεύει την άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο Καραμάνος προειδοποίησε, ο Γλύκος αντέδρασε εξαιρετικά, ωστόσο λίγο αργότερα ο νεαρός άσος, με εξαιρετικό τακουνάκι στρώνει την μπάλα στον Παπαδόπουλο, ο οποίος πλασάρει και ανοίγει το σκορ. Έτσι πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, με τους «κυανόλευκους» να είναι στη θέση του οδηγού, αποδίδοντας, από το 20’ και μετά και καλό ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα ήταν πάνω-κάτω η ίδια. Ο ΠΑΟΚ είχε καθολική υπεροχή, κυκλοφορούσε τη μπάλα, ωστόσο υστερούσε στην τελική πάσα που θα τον έβγαζε φάτσα με τον Τσενάμο. Αυτή δεν ερχόταν εύκολα και όταν ήρθε, ο Λούκας φρόντισε να σπαταλήσει μια μεγάλη ευκαιρία, η οποία δύσκολα συγχωρείται.

Τα λεπτά κυλούσαν, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι, ωστόσο το πρόβλημα στις τελικές πάσες και κατ’ επέκταση τις φάσεις, δεν διορθωνόταν ούτε μετά τις αλλαγές του Στέφενς από τον πάγκο. Ο Ατρόμητος, κρατούσε… μάλλον εύκολα τη νίκη χωρίς να απειλείται, αλλά χωρίς να απειλεί κιόλας. Ο Τζαβέλλας, ήρθε να «παγώσει» το Περιστέρι, με κεφαλιά και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, λυτρώνοντας τον ΠΑΟΚ με τον καλύτερο τρόπο. Το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου έδωσε από έναν πόντο σε κάθε ομάδα και κράτησε την διαφορά των δύο ομάδων, στους επτά πόντους.




Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (86’ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (72’ Φυτανίδης), Καραμάνος, Ουμπίντες, Μπρίτο, Παπαδόπουλος (79’ Φάμπιο).

Στον πάγκο: Σηφάκης, Καλλέργης, Αρκούδας, Γεωργίου.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ (60’ Τζιόλης), Κατσουράνης, Λάζαρ, Λούκα (79’ Λίνο)ς, Βούκιτς, Ολίσε (70’ Αθανασιάδης), Σαλπιγγίδης.

Στον πάγκο: Γιακουμής, Γεωργιάδης, Σκόνδρας, Κάτσε.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κουλά (Ξάνθης)
Γήπεδο: Περιστερίου Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: