Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Σκόρδας… reloaded!!

Επιστροφή στο… παρελθόν για τον Άρη. Ο Λάμπρος Σκόρδας επιστρέφει στην προεδρία της ΠΑΕ αν και το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη έκρινε κάτι τέτοιο αντικαταστατικό. Νέα αίτηση για το άρθρο 99.

Σκόρδας… reloaded
Η μαραθώνια έκτακτη γενική συνέλευση στον Άρη δεν έφερε κάτι καινούριο, αλλά κάτι… παλιό. Μετά από τέσσερις και πλέον ώρες, ο Λάμπρος Σκόρδας εξελέγη πρόεδρος δια ανατάσεως του χεριού και επιστρέφει στον προεδρικό θώκο για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Το σώμα αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία να προκύψει άμεσα διοίκηση, ενώ η πρόταση του προέδρου της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτη Στεφανίδη, για νέα γενική συνέλευση στις 27 Δεκεμβρίου δεν πέρασε. Έτσι και παρότι το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών χαρακτήρισε την εκλογή νέας διοίκησης αντίθετη με το καταστατικό, αυτό συνέβη και ο Λάμπρος Σκόρδας επιστρέφει και την Πέμπτη θα κατατεθεί αίτηση για ορισμό διοίκησης πρωτοδικείου. Μάλιστα πρότεινε τα μέλη που θα αναλάβουν να μπουν στη διοίκηση και πέραν του ιδίου είναι οι κ.κ. Τσομπανίδης, Βογιατζής, Τσιόνκης, Βασβάνης, Αριστοτελίδης και Γιώτας από πλευράς Ερασιτέχνη.

Η νέα διοίκηση ελλείψει χρημάτων θα επιχειρήσει να κάνει διαχείριση των οικονομικών της ΠΑΕ. Θα προσπαθήσει να προστατέψει την ομάδα από αφαίρεση βαθμών από τις σχετικές αιτήσεις πιστωτών, ενώ δεν θα γίνει έφεση για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, αλλά θα κατατεθεί νέα αίτηση υπαγωγής στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: