Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ψηφίδης στο Metropolis: «Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι»

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη Γιάννης Ψηφίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την κατάσταση των κίτρινων σε διοικητικό επίπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στην χθεσινή συνάντηση επιφανών Αρειανών για οικονομική βοήθεια.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Δεν είμαι πολύ καλά από την θέση ως Αρειανός, από αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες. Η χθεσινή μέρα ήταν τραγική μέρα και θέλω να διορθώσω κάτι. Άκουσα την συνέντευξη με τον Νικήτα Ματθαίου. Δεν ηγούμαι καμιάς προσπάθειας, η ομάδα θέλει βοήθεια δεν υπάρχει κάποιος που να ηγείται, είναι μια βοήθεια καθαρά μιας παρέας Αρειανών. Αυτό που χρειάζεται άμεσα ο Άρης είναι περίπου 120.000 ευρώ για να έχει η ομάδα καλά Χριστούγεννα. Να μπορέσουμε και εμείς να βοηθήσουμε και να κυλήσουν τα πράματα ομάδα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την χθεσινή συνάντηση, το ποσό ήταν πολύ μικρό. Ο περσινός Άρης είχε ταμείο 3.500 ευρώ και καταφέραμε να πληρώσουμε δώρο Χριστουγέννων, μισθούς Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου. Και είδαμε μετά την παραίτηση του Δ.Σ της ΠΑΕ πως ο εκλείπουν θέσεις στην σημερινή Γενική Συνέλευση».


Τέλος ανέφερε: «Συμβουλεύω στην σημερινή Γ.Σ τον Παναγιώτη Στεφανίδη να μην υπάρξει σχήμα ,αλλά όλοι να βάλουν χέρι βοηθείας έτσι ώστε τα πράματα να πάνε καλύτερα. Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: