Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Σπανός στο Metropolis: «Ο ΠΑΟΚ το φαβορί για την δεύτερη θέση»

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι της ομάδος του με τον ΠΑΟΚ, την κατάσταση στο Ελληνικό πρωτάθλημα, σχολιάζοντας παράλληλα και το μείζον θέμα για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Με τους ποδοσφαιριστές μου μιλάω συχνά και περνάω από τα αποδυτήρια. Σε όλα τα παιχνίδια φέτος υπάρχει αγωνία, είναι δύσκολα, και υπάρχει αγωνία για τον πρόεδρο, για τους παίκτες, για τον κόσμο, για όλους. Τέτοια παιχνίδια σαν το σημερινό είναι μεγάλο κίνητρο για διάκριση, γιατί μέσα από παιχνίδια όπως με τον ΠΑΟΚ μπορείς να χτίσεις όνομα και αξίζει να παίξεις.».


Για το σημερινό παιχνίδι και το αποτέλεσμα του: «Αν ήξερα το αποτέλεσμα δεν θα πήγαινα στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες έχουν δείξει πως αξίζουν να βρίσκονται εκεί που είναι. Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλα, εμείς έχουμε την ψυχολογία μετά την ανατροπή με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια στόχος του Ατρόμητου είναι σε κάθε έδρα να μπαίνει για την νίκη. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή ψυχολογία και ευχής όλων είναι να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για τον ΠΑΟΚ:«Εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, κοιτάμε την κατάσταση μας για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για την εικόνα των ομάδων: «Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ από την πλευρά της δυναμικής και του μπάτζετ, έχουν μεγαλύτερες προδιαγραφές για το πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε για το καλύτερο, πέρσι χάσαμε στην ισοβαθμία την θέση του Τσάμπιονς Λίγκ και δείξαμε πως τα μπάτζετ δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο. Πιστεύω πως φέτος και ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος θα είναι στα πλέι οφ και ο ΠΑΟ και η Τρίπολη, σύμφωνα πάντα με την εκτίμηση μου και πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την δεύτερη θέση αυτό είναι σίγουρο. Στην ουρά τα πράματα είναι μπερδεμένα, είναι όλα ρευστά, οι ομάδες που είναι κάτω από 18 βαθμούς είναι λίγο δύσκολο. Ο Άρης είναι στην τελευταία θέση και είναι λυπηρό αυτό για αυτό το ιστορικό σωματείο. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεγράψει τον Άρη, καθώς είναι μεγάλη ομάδα. Βέβαια υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: