Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Θα πρέπει να ανησυχεί η Μάντσεστερ»

Καθόλου βολικός αντίπαλος δεν θα είναι ο Ολυμπιακός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των «16» του Champions League, όπως δήλωσε ο Μίτσελ στην πατρίδα του.

«Θα πρέπει να ανησυχεί η Μάντσεστερ»
Για την αμφισβήτηση που γνώρισε τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν πλέον οι οπαδοί της ομάδας μίλησε ο Μίστελ σε ισπανική ιστοσελίδα.

Επίσης, αναφέρθηκε στους αγώνες των Πειραιωτών με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League, αναγνωρίζοντας πως η ομάδα του πως είναι φαβορί και έστειλε το δικό του… μήνυμα στον Ντέιβιντ Μόγες.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στην «ABC»

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Και εκεί βέβαια συνέβη ό,τι συνήθως με έναν καινούργιο προπονητή από το εξωτερικό: Υπήρξαν πολλές αμφιβολίες. Τώρα όμως όποτε βρίσκομαι στον δρόμο και ειδικά στον Πειραιά, με σταματούν και μου λένε “σε ευχαριστούμε”, ενώ άλλοι μου δίνουν συγχαρητήρια. Ακόμα και οι αρθρογράφοι στον Τύπο που αρχικά εξέφραζαν αμφιβολίες, τώρα έχουν την ειλικρίνεια να γράφουν κείμενα διαφορετικά και να μου ζητούν συγγνώμη»,

Για το τι άλλαξε στην ομάδα του:

«Ο Ολυμπιακός ήταν μία πολύ καλή ομάδα στην Ελλάδα, αλλά του έλειπε η αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη. Αυτό που έπρεπε να αλλάξει ήταν η νοοτροπία. Πριν έρθω, όταν έπαιζαν στην Ευρώπη, ήταν σε μία παθητική φάση αναμονής. Τώρα όμως οι ποδοσφαιριστές έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω: πιστεύουν στις ικανότητές τους. Ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε στους "16" και το καταφέραμε».

Για την κλήρωση του Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα στη διοργάνωση, αλλά οι αντίπαλοί μας θα πρέπει να ξέρουν πως μπορεί να μην είμαστε το φαβορί, μα θα πρέπει και να ανησυχούν, καθώς δεν θα είμαστε ένας καθόλου βολικός αντίπαλος».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

«Στην ηλικία μου δεν υπάρχει λόγος να είμαι ντροπαλός. Οπότε, μπορώ να σου πω ότι πιστεύω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία μου σε κάποια μεγάλη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: