Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Βαρύ πρόστιμο σε πέντε!!

Παναθηναϊκός, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ και Εργοτέλης τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 100.000 ευρώ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής.

Βαρύ πρόστιμο σε πέντε
Με βαριά πρόστιμα, που μάλλον όμως ήταν αναμενόμενα για τις ίδιες από τη στιγμή που δεν κατέθεσαν την εγγυητική επιστολή που απαιτείτο, τιμωρήθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ και Εργοτέλης.

Σημειώνεται πως Παναθηναϊκός, Άρης, Πανιώνιος και ΟΦΗ είχαν πληρώσει και πέρσι πρόστιμο για τον ίδιο λόγο (260.000, 100.000, 110.000 και 100.000 ευρώ αντίστοιχα).

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς από την Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ που δεν έχουν καταθέσει ακόμα την εγγυητική επιστολή. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε ανέρχεται στις 100 χιλιάδες ευρώ και αφορά τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρη, Πανιώνιο, ΟΦΗ και Εργοτέλη.

Σε ό,τι αφορά στη Football League, προθεσμία για να καταθέσουν εγγυητική επιστολή έλαβαν ως τις 15 Ιανουαρίου οι Νίκη Βόλου, Πιερικός, Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή, Καβάλα, ΑΟ Γλυφάδας, Πανηλειακός, Δόξα Δράμας, Κασσιόπη, Βύζας Μεγάρων, Ζάκυνθος, Βατανιακός και Αναγέννηση Γιαννιτσών.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: