Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Όλη η αλήθεια για το Απήλιον!!

Τι προβλέπει η συμφωνία Αλαφούζου - Τσακίρη για το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και πόσα χρήματα ...λαμογιαρίστηκαν; Ο Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στον sportdog! Η συμφωνία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη Κωνσταντίνο Τσακίρη και τον αγοραστή, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, Αλαφούζο είναι 7.750.000 ευρώ και αφορά όλο το πακέτο του Απήλιον, με την εφορία πληρωμένη. Τα γήπεδα, τα γραφεία, τις εγκαταστάσεις, τα πάντα όλα.
Επειδή ο εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ έχει το μικρόβιο του Πανιωνίου είπε στους υπευθύνους της ομάδας του. Για πάρτη σας το Απήλιον, να προπονιέστε τζάμπα κι εγώ θα πληρώνω το προσωπικό του αθλητικού κέντρου. Κι αν ποτέ βρεθεί αγοραστής, από Ελλάδα ή, εξωτερικό, πάλι για πάρτη σας θα σας δώσω ένα 10%, δηλαδή 775.000 ευρώ.
Εμφανίζεται ο Αλαφούζος και λέει "Εγώ θα αγοράσω το Απήλιον" και μετά από παζάρια κλείνει η συμφωνία. Ξηγημένος πάλι ο πεζοναύτης και με δίπλωμα πιλότου αεροσκάφους.
-Κύριε Αλαφούζο, μην πάρετε δάνειο για την αγορά του Απήλιον, θα σας έρθει πιο ακριβά. Θα αυτοδανειοδοτήσω εγώ την αγορά σας. Σας το πουλάω με δόσεις που θα καλύψουν ένα διάστημα πέντε χρόνων.
Επειδή η πρώτη δόση Αλαφούζου ήταν μεγαλύτερη από τα 775 χιλιάρικα που "δικαιούνταν", βάσει της υποσχέσεως Τσακίρη, ο Πανιώνιος, του δόθηκε όλο το ποσό. Θα μπορούσε, δηλαδή, ο Πανιώνιος να πάρει το "μερτικό" του κι αυτός σε πέντε χρόνια.
Πού πήγαν τα 775.000; Φοβάται ότι λαμογιαρίστηκαν και γι΄ αυτό ο Τσακίρης, σήμερα 22% στην ΠΑΕ Πανιώνιος, ζήτησε έλεγχο από ορκωτούς λογιστές.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η "μαγκιά" του Αλαφούζου στην "υπόθεση Απήλιον", αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Το θέμα που παρουσιάστηκε για τα 775.000 ευρώ που πήρε ο Πανιώνιος ως δικαιούχος στην πώληση του Απήλιον από Τσακίρη στον Παναθηναϊκό, δεν έχει καμμία σχέση με την ΠΑΕ του Παναθηναϊκού. Το νταραβέρι ανάμεσα στον πρώην ιδιοκτήτη του Απήλιον και πρώην μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πεντακάθαρο και περπατάει ομαλά.
Το θέμα γεννήθηκε όταν ο Τσακίρης αμφισβητεί ότι το 10% της πώλησης του Απήλιον, δηλαδή τα 775.000 ευρώ ωφέλησαν τον Πανιώνιο. Αν χρησιμοποιήθηκε αυτό το ποσό για τους λόγους που χορηγήθηκε, από πλευράς του πρώην πρόεδρου της ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης.
Με την ευκαιρία να πούμε ότι υπάρχει και το «Απήλιον Νο2». Μία ακόμα έκταση, ακριβώς απέναντι από το «Απήλιον Νο1», 50 στρεμμάτων, συν ένα τριγωνικό κομμάτι 2,5 στρεμμάτων που ενώνει τις δύο μεγάλες εκτάσεις και αγοράστηκαν επίσης από τον Αλαφούζο.
Κάποτε οι Αθηναίοι πήγαιναν στην Κηφισιά για κυνήγι και στην Εκάλη παραθέριζαν με αντίσκηνα. Φαντάζεται ο καθένας πόσο θα κοστίζουν μετά από κάποια χρόνια τα 50 και 100 στρέμματα στο κοντινό Κορωπί.


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: