Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Να γίνει προσωρινή διοίκηση»

psifidis-620x350
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, ο Γιάννης Ψηφίδης και κάλεσε τον Πάνο Στεφανίδη να δημιουργήσει μια προσωρινή διοίκηση και να οργανώσει μελλοντικά μια νέα Γενική Συνέλευση όπου θα ψηφιστεί η νέα διοίκηση του συλλόγου.
Παράλληλα, ανέφερε πως πρέπει ο Άρης να εκμεταλλευτεί την γιορτή των 100 χρόνων του και να βγάλει κέρδος μέσα από αυτά.
Αναλυτικά είπε:
Για την συνάντηση των παραγόντων που έγινε:
“Δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε μια παρέα Αρειανών και είπαμε να γίνουμε περισσότεροι και να δούμε πως θα βοηθήσουμε την ομάδα μας. Δε θέλω ευθύνες αλλά όποτε με θέλει ο Άρης είμαι στη διάθεση του. Αν δε γινόντουσαν τα τραγικά γεγονότα θα ήμασταν πολύ περισσότεροι όμως με αυτά που γίνονται κάποιοι τρομάζουν. Ο Άρης δεν είναι καλά πουθενά. Είπαμε να μαζευτούμε και να δούμε τι γίνεται. Βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση από πέρυσι”.
Για την Γενική Συνέλευση που θα γίνει:
” Έχουν εκλείψει οι λόγοι της Γ.Σ. που θα γίνει. Το πόρισμα της ΝΕΞΙΑ βρίσκεται στην Αθήνα  και το διοικητικό συμβούλιο πλέον δεν υπάρχει. Δεν υπάρχουν λόγοι για να γίνει κάποια συνέλευση σήμερα (18/12).Γιατί να ενοχλήσουμε τον Άρη για θέματα που δεν υπάρχουν; Φυσικά δε θα πάω σε μια τέτοια συνέλευση”.
Για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο  Στεφανίδης:
“Ο κ. Στεφανίδης πρέπει να δημιουργήσει μια προσωρινή διοίκηση για ένα με δύο μήνες. Πρέπει πληρώσουμε τα προσωπικό και τους παίκτες και να χειριστούν ομαλά τις καταστάσεις. Επίσης είναι σημαντικό να προετοιμάσει το λαό του Άρη για μια νέα Γ.Σ, να εκλογικευτούν οι τάσεις και να ψηφιστεί μια νέα διοίκηση. Χρειάζεται όμως πρώτα να δημιουργηθούν οι τάσεις. Τον καλώ να ζητήσει τη βοήθεια μου και να τον βοηθήσω με όσες γνώσεις έχω. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα πανίσχυρο διοικητικό σύνολο. Μπορεί ο λαός του Άρη να στηρίξει την ομάδα για άλλη μια φορά. Το κάναμε και θα το ξανακάνουμε. Ο επενδυτής θα έρθει στη ώρα του για να επενδύσει όμως όχι για να καλύψει”.
Για τις δηλώσεις του Κωνσταντινίδη εις βάρος του Ηλιάδη:
“Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε. Δε μπορεί να γίνει ρεζίλι ο Άρης πανελλαδικά επειδή ο Κωνσταντινίδης λέει χαζομάρες. Δε λέγονται τέτοια πράγματα στη τηλεόραση. Καλά θα κάνει ο Ηλιάδης και θα του ορμήσει. Αν λέει κάποιος κάτι πρέπει και να το υποστηρίζει”.
Για την κατάσταση που ήταν η ομάδα την περσινή χρονιά:
“Πέρυσι 13 Δεκεμβρίου ήμασταν με μονάχα 13 χιλιάρικα. Τα καταφέραμε  πέρυσι θα τα καταφέρουμε και φέτος. Όχι μόνο δε χρεώσαμε την ομάδα αλλά πληρώσαμε κιόλας και ουσιαστικά βγάλαμε το φίδι από την τρύπα. Οι εκχωρήσεις είναι ένα κομμάτι οικονομικό του Άρη όχι όλος ο σύλλογος. Πέρυσι με δανεικά σώθηκε η ομάδα. Δεν αμφιβάλλει κανείς πως λείπουν χρήματα. Ήμασταν όμως με τα δύο πόδια στο άρθρο 99 και το χάσαμε για χαζούς λόγους. Τον Απρίλιο ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και κάναμε μια τρύπα στο νερό. Χαθήκανε 8 μήνες. Εμείς είχαμε βρει το δρόμο. Ο κ. Ηλιάδης είχε παραλάβει μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα με έσοδα και δεν έκανε τίποτα. Εγώ δεν είμαι εναντίον κανενός. Οφείλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Χρειάζεται ειρήνη ηρεμία και να δούμε το μέλλον του Άρη. Παρακαλώ να αποφευχθούν τα λάθη και να ζητήσει ο κ.Στεφανίδης από όπου μπορεί. Όπου με χρειαστεί θα είμαι εκεί”.
Για το πώς πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης τα 100 χρόνια ζωής του:
“Πρέπει να αλλάξουμε το σκηνικό και να βγούνε κέρδη από αυτή την ιστορία. Όλος ο Άρης έχει οικονομικό πρόβλημα. Ο κ.Γιώτας έχει οικονομικά  όπως και η ΚΑΕ και η ΠΑΕ. Στη δική μας γενιά πέφτει η μοίρα να γιορτάσουμε αυτά τα γενέθλια. Μέσα από τα 100 χρόνια είχαμε κάνει προγράμματα και τώρα χάθηκε το μισό μέρος τους. Θα έπρεπε να κυκλοφορούν 150 προϊόντα μέχρι σήμερα. Είχα βρει μέγα χορηγό και δεν έγινε τίποτα. Αναφέρομαι σε απλά επιχειρηματικά σχέδια όχι τίποτα περίπλοκο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: