Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Λείπει ο Μήτρογλου και…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος παρατηρεί στο sport-fm.gr την επιθετική συμπεριφορά του Ολυμπιακού εν τη απουσία του κορυφαίου του γκολτζή.

Λείπει ο Μήτρογλου και…
*** Δεν έχει περάσει παρά πολύ λίγος καιρός, που αναρωτιόμασταν όλοι τι θα έκανε ο Ολυμπιακός χωρίς τον τραυματία Μήτρογλου, που είχε την ατυχία με το γόνατό του πάνω στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

*** Την απάντηση την παίρνουμε. Όχι ότι ο Μήτρογλου δεν λείπει από τον Ολυμπιακό, για να είμαστε ειλικρινείς. Ασφαλώς και λείπει. Όμως…

*** Με την Άντερλεχτ βάζει τα δύο γκολ ο Σαβιόλα και μπαίνει κι ο Βάϊς και κερδίζει δύο πέναλτι!

*** Με τον Άρη ο Τσόρι κι ο Βάϊς κάνουν τρία-τέσσερα «μαγικά» και το ματς έχει τελειώσει από το 27’!

*** Με τον Αστέρα παίζει καλά ο Τσόρι, μπαίνουν αλλαγή κι ο Βάϊς με τον Ολαϊτάν και να’ το 2-0!

*** Με τον Εργοτέλη βάζουν από ένα γκολάκι Κάμπελ, Ολαϊτάν και Τσόρι και να΄ το 3-0!

*** Και μάνι μάνι πέρασαν τα τέσσερα πρώτα ματς χωρίς τον μακράν κορυφαίο του σκόρερ κι ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες, με 10-1…

*** Όπως ο Ολυμπιακός χωρίς το Μήτρογλου είχε κερδίσει και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 2-0 και τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή με 4-1.

*** Σίγουρα, για να μην κοροϊδευόμαστε, ο Ολυμπιακός είναι πιο επικίνδυνος επιθετικά με το Μήτρογλου. Αλλά είναι μεγάλη δουλειά και που καταφέρνει να βρίσκει λύσεις, παίρνοντας τα τρίποντα κι έχοντας απόντος του Μήτρογλου ένα μέσο όρο πάνω από 2,5 γκολ ανά ματς.

*** Και τα καταφέρνει γιατί πολύ απλά τη μία ο Σαβιόλα, την άλλη ο Τσόρι, την παράλλη ο Βάϊς, πότε ο Κάμπελ, πότε ο Ολαϊτάν, πότε ο ένας, πότε ο άλλος, έρχονται τα γκολάκια.

*** Άντε να δούμε και πως θα τελειώσει η χρονιά χωρίς το Μήτρογλου, σε αυτά τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΣ και τον Απόλλωνα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: