Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

“Όλοι για τον Καραΐσκο”

adamou_2
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Δημήτρης Αδάμου, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την προσπάθεια που γίνεται από τους βετεράνους του Ηρακλή να βοηθήσουν τον άτυχο Γιώργο Καραΐσκο.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το παιχνίδι των βετεράνων του Ηρακλή:  “Από τη πλευρά μας, ως βετεράνοι κάνουμε μια προσπάθεια για τον Γιώργο Καραίσκο και θα πρέπει να βοηθήσει ο καθένας όσο μπορεί. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίπτωση και αν το πάθαινε στον δρόμο αυτό που έπαθε μπορεί να μη τη γλίτωνε. Πρέπει όλοι να δείξουμε πως τον αγαπάμε και τον στηρίζουμε και να βάλουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε. Μαζευτήκαμε τη Κυριακή και βοηθήσαμε για ένα κοριτσάκι ενώ οι βετεράνοι του Πανσεραικού μας έδωσε ένα ποσό κοντά στα 800-900 ευρώ για τον Γιώργο. Πρέπει να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν νομίζω πως θα παίξω γιατί πονάει η γάμπα μου άλλα σίγουρα θα είμαι εκεί. Γενικότερα, αυτός είναι ο ρόλος των βετεράνων να βοηθάνε όσο πιο πολύ μπορούνε. Σίγουρα θα κάνουμε και άλλες κινήσεις για τον Γιώργο μελλοντικά”.
Για την εικόνα του Ηρακλή: “Η ομάδα έχει συνεχείς επιτυχίες και θέλω να συνεχίσει έτσι. Μακάρι στο μέλλον να βρεθεί και κάποιος οικονομικός παράγοντας και να δυναμώσει την ομάδα. Ο πρόεδρος που έχουμε τώρα όπως έχει δείξει δε μπορεί κάτι παραπάνω. Για την κατηγορία παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αν όμως ανεβούμε θα έχουμε άλλες απαιτήσεις. Φαίνεται πως ο προπονητής έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα και αποδίδει καλύτερα. Έχουμε καλά στοιχεία σε όλες τις γραμμές και γι’ αυτό πάει και όλο πιο πολύ κόσμος στο γήπεδο. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να δημιουργηθούν νέοι φίλαθλοι του Ηρακλή”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: