Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Η Λίμα μαζεύει το… ντεκολτέ της!!

Πιο… σεμνή εμφάνιση υποσχέθηκε η Φερνάντα Λίμα στην απονομή της «Χρυσής Μπάλας» αφού το ντεκολτέ της στην κλήρωση του Μουντιάλ, «άναψε φωτιές»!

Η Λίμα μαζεύει το… ντεκολτέ της!
Η παρουσιάστρια της κλήρωσης της τελικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας, Φερνάντα Λίμα μονοπώλησε το ενδιαφέρον των απανταχού… ποδοσφαιρόφιλων. Η 36χρονη καλλονή άναψε φωτιές με το ντεκολτέ της εντυπωσιάζοντας όσους παρακολούθησαν το event… Υπήρξαν όμως και αντιδράσεις!

Συγκεκριμένα αρκετές ισλαμικές χώρες διέκοψαν τη ζωντανή σύνδεσή τους καθώς θεώρησαν μη ενδεδειγμένη την ενδυμασία της Λίμα… Η ίδια πάντως δεσμεύτηκε να προσέξει από εδώ και στο εξής την εμφάνισή της προσεκτικά ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις της στην «O Jogo» μίλησε για την… διακοπή της σύνδεσης της κλήρωσης σε ισλαμικές χώρες όπως το Ιράν:

«Είμαστε φρούτα της δικής μας κουλτούρας και ως δυτική έβαλα φόρεμα που θα φορούσε κάθε γυναίκα για μια γιορτή τέτοιου επιπέδου. Με σχολίασαν όμως πολλοί προφανώς επειδή δεν μπόρεσαν εξαιτίας αυτού να δουν την κλήρωση σε ζωντανή σύνδεση.. Θέλω να πω ότι κατανοώ ό,τι συνέβη. Δεν ήταν στις διαθέσεις μου να προσβάλω καμία χώρα, κουλτούρα ή λαό με κανένα τρόπο μήτε να προκαλέσω πρόβλημα ή σύγκρουση. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι παίρνω ως μάθημα την κατάσταση που δημιουργήθηκε και ότι θα είμαι προσεκτική όταν εγώ η ίδια διαλέξω τα ρούχα που θα φορέσω για το γκαλά της «Χρυσής Μπάλας» ώστε όλος ο κόσμος να μπορέσει να το παρακολουθήσει χωρίς προβλήματα».

Όσο για τον τίτλο που της αποδίδεται, αυτόν της «Μούσας του Μουντιάλ», σχολίασε:

«Η αλήθεια είναι ότι όσα ειπώθηκαν με κολακεύουν. Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Πλέον όμως είναι συνηθισμένη με τη φήμη μου. Έχω τα πόδια στη γη και ό,τι έγινε δεν πρόκειται να μου αλλάξει τη ζωή».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: