Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Περιμένει τον Σαββίδη!!

Εν αναμονή της συνάντησης που θα έχει με τον Ιβάν Σαββίδη είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, με τα ενδεχόμενα για το μέλλον του να είναι όλα ανοιχτά.

Περιμένει τον Σαββίδη
Την προσεχή Κυριακή (22/12) ο Πάμπλο Γκαρσία θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του και αν θα καταφέρει μέχρι τότε να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή ή το Σάββατο, τότε δεν αποκλείεται να συναντηθούν οι δύο άνδρες και να συζητήσουν για το μέλλον του Ουρουγουανού μέσου.

Ο 36χρονος ζήτησε να μιλήσει στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και ίσως (μετά τη στάση του Στέφενς) να ζητήσει τη λύση συνεργασίας. Το ζήτημα είναι πώς θα αντιμετωπίσει την κατάσταση ο ίδιος ο Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι πιθανό το ενδεχόμενο να απαντήσει στον Γκαρσία πως δεν μπορεί να παρέμβει στις αποφάσεις του προπονητή και τότε ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Σαββίδης να μην αφήσει τον Ουρουγουανό να φύγει και να τηρηθεί το συμβόλαιό του.

Από την πλευρά του, ο παίκτης θέλει να τελειώσει την καριέρα του αγωνιζόμενος και δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή να αναλάβει κάποιο πόστο μέσα στην ΠΑΕ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: