Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Δεν υπάρχουν περιθώρια για «γκέλες»

Τέλος στα… δώρα που κάνει στους αντιπάλους του καλείται να βάλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για «γκέλες»
Τη σταθερότητα που πρέπει να έχει μία ομάδα με αξιώσεις θέλει να επιδείξει ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (19:30, Novasports 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει πως όταν βρίσκονται στην καλή τους μέρα, δεν έχουν αντίπαλο και μπορούν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτό που περιμένει τώρα ο Γιάννης Αναστασίου είναι οι παίκτες του να μην έχουν ούτε ένα λεπτό αδράνειας το οποίο είναι πιθανό να εκμεταλλευτούν οι Βοιωτοί ή η κάθε ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με 4-3-3 την ομάδα του κόντρα στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Ρισβάνη και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Μέντες, με τους Λαγό και Ζέκα εσωτερικούς μέσους. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Αμπεΐντ πίσω από τους Κλωναρίδη και Καρέλη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Δώνης, Ντίνας, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα.

Εκτός έμεινε ο Σίλντενφελντ, ο οποίος παραπονέθηκε, ότι πονάει στον ορθό μηριαίο, αποχώρησε από την προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή. Η επίσημη θέση είναι ότι έχει υποστεί τράβηγμα, κάτι που θα φανεί από τη μαγνητική.

Προϊστορία

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Λεβαδειακός έβαλε «στοπ» στην κακή παράδοση που είχε με τον Παναθηναϊκό. Εντός έδρας, πάντως, έχει μόνο 3 νίκες έναντι 7 του «τριφυλλιού» (τα άλλα δύο ματς έληξαν ισόπαλα).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

25/08/12 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-1 (34' Bύντρα)
04/02/12 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-0 (83' Μελισσάς)
08/11/09 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2 (68' Βύντρα, 81' Σισέ)
01/02/09 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-2 (50' Ντιμπαλά - 41' Κλέιτον, 64' Πετρόπουλος)
04/11/07 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-4 (7' Σαλπιγγίδης, 23' Ίβανσιτς, 54' Τζιόλης, 82' Μάντζιος)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: