Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Κλείνει ή συνεχίζει;

nizni paok
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Νίζνι Νόβγκοροντ στο “παλατάκι” για την τελευταία αγωνιστική του Eurocup με λιγοστές ελπίδες πρόκρισης ακόμα και αν καταφέρει να νικήσει σήμερα (18/12, 21:00) την κορυφαία ομάδα του 6ου ομίλου.
Αυτό γιατί δύο ώρες νωρίτερα η Άνκαρα υποδέχεται την Άλμπα Φέχερβαρ και θεωρείται αδύνατο να χάσει στην έδρα της από την αδιάφορη ουγγρική ομάδα. Οι ώρες των αγώνων επιτρέπουν στον ΠΑΟΚ να γνωρίζει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα πριν παίξει και αυτό συνεπάγεται δύο καταστάσεις.
Αν η Άνκαρα κερδίσει όπως είναι και το αναμενόμενο, ο “δικέφαλος” θα είναι αδιάφορος καθώς ακόμα και με νίκη θα είναι εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Αν αντίθετα χάσει ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα δώσει όλα για να νικήσει τη Νίζνι ώστε να πάρει αυτός την πρόκριση στη φάση των “32″.
Μόνο ο Πέιν εκτός
Από πλευρά αγωνιστικών προβλημάτων ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Μαρκ Πέιν, ο οποίος έχει αιμάτωμα στο ισχίο και τέθηκε νοκ άουτ.
Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Αντώνης Κόνιαρης προπονήθηκαν κανονικά χθες και ο πρώτος τουλάχιστον θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Η τελευταία (10η) αγωνιστική:
ΠΑΟΚ – Νίζνι Νοβγκόροντ
Άνκαρα – Άλμπα Φεχερβάρ
Μπουντούσνοστ – Χιμίκ
Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες):
1. Νίζνι 7-2 (+96)
2. Χιμίκ 6-3 (+58)
3. Άνκαρα 5-4 (-6)
—————————————–
4. ΠΑΟΚ 5-4 (-47)
5. Μπουντούσνοστ 2-7 (-34)
6. Άλμπα Φέχερβαρ 2-7 (-67)
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: